Najpomembnejši dogodki kolesarskih dirk z vami tudi na počitnicah

Na T-2 TV ljubiteljem športa ni nikoli dolgčas. Komaj se končajo zimski športi, kjer številni slovenski športniki dosegajo zavidljive rezultate, že nas v poletnih dneh s svojimi dosežki razveseljujejo naši kolesarski asi.

In prav vse te dosežke ter ostale športne prenose najdete na domači T-2 TV, ali pa si TV vzamete kar s seboj na dopust in si s pomočjo TOP dogodkov ogledate svoje najljubše favorite. Tako kot naš Jože si lahko športne vsebine ogledate med kolesarjenjem ali pa si privoščite sproščen ogled kar v viseči mreži.

Najodmevnejši trenutki kolesarske dirke po Franciji

Ste že na počitnicah ali odhajate v prihodnjih dneh in se bojite, da boste zamudili najodmevnejše trenutke kolesarske dirke po Franciji? Ne skrbite. Z mobilno aplikacijo Tv2go in označenimi TOP dogodki lahko spremljate svoje kolesarske favorite kar na plaži in se ob tem hladite z najljubšim koktajlom.

Namesto vas si ogledamo vse etape in izberemo najpomembnejše trenutke

V T-2 smo veliki ljubitelji kolesarstva in enostavno ne smemo zamuditi nobenega napetega napada, prehitevanja, zadnjih kilometrov dirke in drugih dogodkov največjih kolesarskih dirk po svetu. Namesto vas pozorno spremljamo celotno dirko in označimo najbolj zanimive trenutke etap. In prav zato si lahko tudi naši naročniki T-2 televizije vse TOP dogodke dirke ogledate v samo 15 minutah, tudi na počitnicah, in že ste opremljeni za pogovor s prijatelji!

Časovni zamik
TOP dogodki so del storitve časovnega zamika. Želite preizkusiti? Naročite v T-2 Klubu po ugodnejši ceni!

Z Modrim gumbom do TOP športnega dogodka

Na vaši domači televiziji boste našli storitev Modri gumb- TOP DOGODKI, s katerim si lahko večkrat zavrtite pomembne športne dogodke in utrinke zmag naših športnikov. Na daljincu preprosto pritisnete modri gumb in si iz seznama dogodkov izberete tistega, ki si ga želite ponovno ogledati. Ker pa je čas dopustov, si lahko zamujene etape ogledate na naši mobilni televiziji Tv2go. Kako? V sporedu ali na domačem zaslonu poiščite izbrano tekmo in TOP dogodki bodo takoj vidni v časovnem traku. Na koncu kliknete oblaček s katerim sprožite predvajanje in TOP športni dogodek je pripravljen za ogled.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?