Največji športni dogodek tudi na EuroSport

Spremljajte nastope naših športnikov in skupaj stiskajmo pesti za naše športnike.

Prenose boste lahko spremljali preko programov RTV Slovenija in EuroSport. Za potrebe prenosov bomo med 23. 7. in 8. 8. v programsko shemo dodali kar sedem novih športnih kanalov:

  • EUROSPORT 3: Racket Sports & Golf

  • EUROSPORT 4: Artistic Sports

  • EUROSPORT 5: Football & Other Team Sports

  • EUROSPORT 6: Basketball

  • EUROSPORT 7: Fights Sports

  • EUROSPORT 8: Handball

  • EUROSPORT 9: Volleyball

Vsi našteti programi bodo na voljo v programskih shemah M, L in XL HD z omogočenim časovnim zamikom do sedem dni nazaj in ogledom tudi na mobilnih napravah z aplikacijo tv2go.

Zamujene nastope vaših favoritov si lahko, s pomočjo časovnega zamika, ogledate kadar sami želite. Pestro dogajanje bo nedvomno na sporedu tudi, ko boste zasedeni. Priporočamo vam še uporabo modrega gumba, ki ste ga zagotovo že dobro spoznali med preteklimi športnimi prenosi tega poletja. Z njegovo pomočjo si boste najpomembnejše dogajanje lahko v trenutku ogledali.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?