Napoved obračuna statičnega IP ja za rezidenčne uporabnike

Uporabnike obveščamo, da bomo s 1. 8. 2022 pričeli z zaračunavanjem statičnih IP naslovov za rezidenčne uporabnike. Mesečna uporabnina za posamezen statičen IP naslov bo od 1. avgusta letos znašala 2,00 EUR (z DDV) na mesec. Ob tem še obveščamo, da z avgustom 2022 uvajamo novo administrativno storitev: Dodelitev oziroma urejanje statičnega IP naslova, ki se bo zaračunala ob vzpostavitvi statičnega IP naslova oziroma v primeru urejanja teh naslovov. Slednja postavka se bo obračunala v enkratnem znesku 10,00 EUR (z DDV).

Kdaj potrebujete statični IP naslov?

Uporabnikom za dostop do spleta zagotavljamo dinamične IP naslove, kar pomeni, da se lahko IP naslov ob vzpostavitvi na splet spreminja. Statični IP naslov pa se običajno uporablja v primeru, kadar želite ob vsaki vzpostavitvi internetne povezave imeti isti IP naslov. Potrebujete ga ob vzpostavitvi lastnega spletnega ali poštnega strežnika, ki zahteva zunanjo dostopnost ali za zagon programov, kot so za oddaljeno upravljanje z računalnikom inp. Statični IP naslov potrebujete tudi ob vzpostavitvi povezave za nadzorne kamere.

Za brskanje po spletu, uporabo elektronske pošte preko spletnih odjamalcev, kot so Gmail, Yahoo inp, igranje spletnih iger in ostalih aktivnosti na spletu ob navadni rabi interneta, statičnega IP naslova ne potrebujete.

V primeru, da želite statični IP naslov odjaviti, to storite s podpisanim dopisom, poslanim na info@t-2.net ali v primeru aktivnega ePoslovanja, le s sporočilom iz vašega elektronskega naslova. Obiščete nas lahko tudi v vam najbližji poslovalnici.

Pravno obvestilo: Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, lahko v skladu z 31. členom Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2 in določilom 2. odstavka 129. člena ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopijo od naročniške pogodbe. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo vrnil kupnino. Več informacij in pojasnil o novostih je dostopnih  telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?