Napoved spremembe cenika za gostovanje v Švici

Obveščamo vas, da bodo s 1. junijem 2023 veljale nove cene mednarodnega gostovanja na območju Švice. Spremembe bodo veljale za gostovanje v omrežjih:

  • Swisscom (Switzerland) Ltd,
  • OnAir Switzerland Sarl in
  • Salt Mobile SA.

Gostovanje pri navedenih telekomunikacijskih operaterjih se bo po 1. 6. 2023 obračunalo po ceniku območja 3, doslej pa so bile storitve obračunane po ceniku obomčja 2. Spremembe so:

Tip storitve Stara cena z DDV Nova cena z DDV
Prenos podatkov (100 kB) 1,50 EUR / 100 kB 2,20 EUR / 100 kB
Dohodni klic 1,60 EUR / min 1,90 EUR / min
Odhodni klic v lokalno državo (država gostiteljica) 3,00 EUR / min 4,00 EUR / min
Odhodni klic v EU/EEA 3,00 EUR / min 6,50 EUR / min
Odhodni klici v drugo državo 3,00 EUR / min 7,50 EUR / min
SMS 0,75 EUR / SMS 1,00 EUR / SMS

*Za odhodne klice velja 60-sekundni in za dohodne klice sekundni obračunski interval. Za prenos podatkov pa je obračunski interval 100 kB.

Izberite ugodnejše gostovanje

S švicarskim operaterjem Sunrise Communications AG smo sklenili dogovor z možnostjo ugodnejšega gostovanja za uporabnike T-2 mobilne telefonije. Za gostovanje v tem omrežju morate operaterja ročno izbrati ob vstopu v Švico.

Cenik:

Tip storitve Cena z DDV
Prenos podatkov (100 kB) 0,003 EUR / 100 kB oz 0,03 EUR / MB
Dohodni klic 0,30 EUR
Odhodni klic v lokalno državo (država gostiteljica) 0,90 EUR
Odhodni klic v EU/EEA 0,90 EUR
Odhodni klic v Slovenijo 0,90 EUR
Odhodni klic v UK 0,90 EUR
Odhodni klici v drugo državo 0,90 EUR
SMS 0,06 EUR

*Za odhodne klice velja 60-sekundni in za dohodne klice sekundni obračunski interval. Za prenos podatkov pa je obračunski interval 100 kB.

Čeprav je mogoče izbrati ugodnejše gostovanje, vam svetujemo, da opravite le krajše klice in zmerno uporabo podatkovnega prenosa. Za ogled daljših video posnetkov ali posnetkov v visoki ločljivosti vam svetujemo, da povežete svojo napravo preko Wi-Fi omrežja.

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, imajo v skladu s prvim odstavkom 192. člena ZEKom-2 pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), pri čemer pa morajo poravnati zapadle in neplačane obveznosti. Če se naročniki odločijo obdržati prejeto terminalsko opremo, so v primeru odstopa od naročniške pogodbe dolžni plačati tudi nadomestilo za terminalsko opremo, ki so jo prejeli po akcijski ceni. Če se odločijo, da bodo operaterju terminalsko opremo vrnili, jo lahko vrnejo v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ob upoštevanju njene normalne rabe. V tem primeru so operaterju dolžni plačati uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa jim bo vrnil kupnino. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah.

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo tudi za prenos v pdf obliki. Ogledate si ga lahko tukaj.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?