25 Apr 2018

Napoved spremembe Splošnih pogojev

Obveščamo vas, da bodo zaradi uskladitve z Uredbo o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov – GDPR (Uredba (EU) 2016/679) s 25.05.2018 stopili v veljavo novi Splošni pogoj poslovanja družbe T-2, Splošni pogoji uporabe storitev preko mobilnega omrežja, Posebni dogovor – Pogoji uporabe storitev v aplikaciji T-2 tv2go, Splošni pogoji uporabe storitve T-2 Horizont ter Splošni pogoji za uporabo dodatnih storitev IPTV.

Z namenom, da vam omogočimo nadzor in informiranost kaj se dogaja z vašimi osebnimi podatki bodo dne 25.05.2018 začeli veljati Splošni pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2 d.o.o.. V pogojih se boste tako lahko seznanili s podlagami za obdelavo in podatki, ki jih obdelujemo, kategorijo posameznikov kateri osebni podatki se obdelujejo te ostalimi dodatnimi informacijami o obdelavi osebnih podatkov.

Ker je sprememba splošnih pogojev potrebna izključno zaradi uskladitve z Uredbo Evropskega parlamenta in Sveta, vas tudi obveščamo, da zaradi te spremembe v skladu z 2. odst. 129. čl. ZEKom-1 naročnik nima pravice odstopa od naročniške pogodbe brez odpovednega roka in brez sankcij, če se s predlaganimi spremembami ne strinja.

Splošni pogoji za opravljanje telekomunikacijskih storitev v omrežju T-2.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam