Navijali smo za našega Vladimira Stankovića

Na Gorsko-hitrostni dirki na Lučinah je padel nov rekord. Zasedel ga je Federico Liber, naša pozornost pa je bila usmerjena na Vladimira Stankovića, ki je zasedel odlično 3. mesto. Zanj smo navijali tudi sami in ponosni smo, da smo bili priča tako hitri in predani vožnji.

Tudi organizacija dogodka je na vrhuncu, letos sta gledalce na najbolj zanimive lokacije vozila tudi dva avtobusa, ki sta ves dan vozila od starta do cilja. Ogled dirke vsekakor priporočamo, več pa si lahko preberete na tej povezavi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?