NBA finale z Luko Dončićem

Bliža se petek in s tem trenutek, ki ga slovenski ljubitelji košarke nestrpno pričakujejo. Naš Luka Dončić bo namreč igral v svojem prvem NBA finalu. Ne zamudite napetih prenosov tekem na Arena Sport 1.

Prenosi tekem na Arena Sport 1

Arena Sport 1 bo prenašala prav vse tekme finalne serije med Dallasom in Bostonom. Da bo športno navdušenje še večje, pa bo na voljo tudi ogled studijske oddaje V prvi vrsti v živo. Kljub temu, da ura ni prijazna za slovensko občinstvo, je gledanost konferenčnega finala dokazala, da je interesa za ogled zelo veliko.

Oglejte si prenos tekme finalne serije na Arena Sport 1.

Blizu dogajanja s strokovno ekipo

Že vsem dobro poznana ekipa Arene Sport, ki jo sestavljajo voditeljica Nataša Gavranić, NBA komentator Tilen Lamut, odgovorni urednik Arene Sport in NBA komentator Luka Štucin, košarkarski analitik Iztok Franko, športni direktor Košarkarske zveze Slovenije Saša Dončić in nekdanji košarkar Mirko Mulalić, bo poskrbela za strokovno analizo in prispevke vseh tekem.

Spored prenosov tekem na Arena Sport 1

Da ne boste zamudili prav nobene tekme, vam spodaj prilagamo urnik prenosov:

  • 1. tekma - petek, 7. junij, 2:10
  • 2. tekma - ponedeljek, 10. junij, 1:40
  • 3. tekma - četrtek, 13. junij, 2:10
  • 4. tekma - sobota, 15. junij, 2:10
  • 5. tekma - torek, 18. Junij, 2:10
  • 6. tekma - petek, 21. junij, 2:10
  • 7. tekma - ponedeljek, 24. junij, 1:40

Zgodovinski trenutki slovenske košarke

Luka Dončić piše zgodovino slovenske košarke. Ne zamudite izjemnih tekem, ki jih boste lahko spremljali na programu Arena Sport 1 na naši T-2 TV. Vsi navijači košarke boste letos še bližje NBA finalu in košarkarskim zvezdnikom. Bodite z nami in navijajte za Luko Dončića v boju za NBA naslov.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?