Nogomet - nemška liga na Šport TV

Prenosi vseh tekem Bundeslige na Šport TV že od 13. avgusta.

Nogometni del ŠPORT TV bo v novi sezoni izrazito nemško obarvan, saj so priskrbeli ekskluzivne pravice za prenose vseh tekem nemške elitne Bundeslige in 2. Bundeslige. Skupaj bomo lahko podoživeli nove presežke rekorderja Bayerna in njegovega glavnega aduta Roberta Lewandowskega, ki se bosta borila za deseto zaporedno zvezdico, s Kevinom Kamplom in RB Leipzigom bomo iskali pot do zanj doslej neulovljive slovite Meisterschale (nemške super sklede), svoje bodo dodali vselej atraktivni Borussia Dortmund z nenasitnim strelcem Erlingom Haalandom. Nemški prvoligaški ples se z najglasnejšimi in najzvestejšimi navijači na najmodernejših evropskih stadionih na ŠPORT TV prične že 13. avgusta.

Prenose tekem boste lahko spremljali na programih ŠPORT TV 1, ŠPORT TV 2 in ŠPORT TV 3. Vsi trije programi so del programskih shem L in XL HD ter dodatnega programskega paketa Grand Slam X, ki ga lahko naročite že za 1,75 € mesečno + 1125 točk v T-2 klubu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?