Nov televizijski program Festival 4k

Z današnjim dnem smo v svojo programsko shemo uvrstili nov televizijski program v 4K resoluciji Festival 4K. Program ponuja mešane glasbene vsebine različnih žanrov. Dostopen je vsem uporabnikom storitev T-2, ki imajo 4K TV vmesnik, uvrščen je v vse programske sheme in ima omogočeno uporabo časovnih funkcij in snemalnika.

Programsko shemo nameravamo nadgrajevati in jo bogatiti tudi v prihodnje, vključno s programi v 4K resoluciji. Možen ogled tudi preko aplikacije T-2 televizija.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?