Nova aplikacija VOYO na TV vmesnikih

Prenovljen in dovršen dizajn, izboljšana uporabniška izkušnja ter udobno spremljanje več kot 5.000 TV-naslovov odslej odlikuje novo aplikacijo VOYO tudi na naših televizijskih vmesnikih.

Aplikacija nudi sodobne uporabne funkcionalnosti, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo, preglednost in dostopnost vsebin, hkrati pa omogoča tudi ogled vseh prenosov v živo in zamujenih vsebin TV-programov POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO. Obenem vsi naročniki storitve VOYO lahko povežejo tudi druge pametne naprave iOS, Android in Smart TV, skupaj do 5 naprav.

Aplikacija za televizijski vmesnike se tako pridružuje že razvitim aplikacijam VOYO za pametne televizorje Philips Saphi SmartTV, LG Web OS, Apple TV, Samsung Tizen, Android TV (Sony Bravia, Sharp, Philips, Toshiba) in Chromecast.

VOYO - šest raznolikih sklopov s popolnoma novo izkušnjo:

  • VOYO poglej v prihodnost: 24-urna predpremiera POP TV produkcije,
  • VOYO šport: športni spektakli v živo, kjerkoli že ste,
  • VOYO serije: zagotovite si svojo dozo dnevne drame,
  • VOYO risanke: vse najboljše risanke, sinhronizirane v slovenščino,
  • VOYO originali: originalne slovenske serije,
  • VOYO izbrani: festivalski filmi, dokumentarci, evropske serije.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?