Nova lokacija poslovalnice T-2 Velenje

Z veseljem vas obveščamo, da smo velenjsko poslovalnico s Šaleške ceste 16, preselili v nove prostore na Kidričevi cesti 2b – trgovski center poleg restavracije McDonald's.

V najsodobnejši T-2 poslovalnici lahko uredite vse potrebno za zasebno ali poslovno uporabo na enem mestu. Sklenete lahko novo naročniško razmerje za fiksne ali mobilne storitve in uredite spremembe ali nadgradnje že naročenih storitev na vašem priključku. Na voljo vam je pestra ponudba sodobnih mobilnih telefonov, naročite pa lahko tudi katerega izmed več kot 3000 izdelkov iz T-2 kluba. Izbrane artikle lahko naročite na kar 36 obrokov.

Prijazni in strokovni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav.

Novo prodajno mesto je odprto od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00 uro ter ob sobotah med 8.00 in 12.00 uro. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 059 002 550 in preko elektronske pošte info-ve@t-2.com.

Prijazno vabljeni!

 

Zabava

Kako pripeljati kino v domačo dnevno sobo?

Čeprav je naš vsakdan v zadnjih letih precej drugačen, kot smo bili vajeni doslej, to še ne pomeni, da ne moremo uživati v ogledu najnovejših filmskih mojstrovin, kmalu po premieri na velikih platnih.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?