Nova oddaja na WOMAN

Na Woman prihaja nova oddaja, kjer je glavna producentka Kim Kardashian West. V tej tekmi na izpadanje bo 12 YouTube vplivnežev tekmovalo za službo v Kimini ekipi Glam Squad in za vodenje znamke Kardashian Beauty.

Vsako leto ustvarijo več kot 15 milijonov blogov o lepoti, ogleda pa si jih dobrih 700 milijonov ljudi. Lepotna industrija je opazila vplivneže in jih rekrutira, da razkazujejo njihove izdelke in reklamirajo znamko. Glavna producentka Kim Kardashian West, najvplivnejša stilska ikona na svetu, išče novo super zvezdo, vplivneža na področju lepote med tisoči videoposnetkov o ličenju.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?