Nova serija - Zmajeva hiša na HBO Max

Nova HBO serija Zmajeva hiša (House of the Dragon) bo premierno predvajana 22. avgusta na streaming platformi HBO Max in HBO kanalu, že zdaj pa si lahko ogledate uradni napovednik.

Serija z 10 epizodami temelji na knjigi Ogenj in kri Georgea R.R. Martina. Odvija se 200 let pred dogodki iz Igre prestolov in prinaša zgodbo o Hiši Targaryen. George R.R. Martin je eden od avtorjev in izvršnih producentov, skupaj z Ryanom Condalom (hkrati tudi scenarist) in Miguelom Sapochnikom, ki je hkrati tudi režiser. Izvršni producenti so Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis in Ron Schmidt. 

V glavnih vlogah so Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel in Rhys Ifans. V seriji igrajo tudi Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes in Savannah Steyn.

Maraton serije Igra prestolov

Še pred premiero nove serije pa si te dni na programu HBO 3 oglejte maraton vseh sezon serije Igra prestolov:

1. sezona - 12. avgusta;
2. sezona - 13. avgusta;
3. sezona - 15. avgusta;
4. sezona - 16. avgusta;
5. sezona - 17. avgusta;
6. sezona - 18. avgusta;
7. sezona - 19. avgusta;
8. sezona - 20. avgusta.

O HBO Max

HBO Max je streaming platforma, ki ponuja edinstveno izkušnjo spremljanja vsebin. Na voljo so številne priljubljene vsebine produkcijskih hiš HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals in še veliko več. Filmi, serije, risanke, dokumentarci ... brez oglasov! Z vami kjerkoli – na televiziji, tablici ali pametnemu telefonu.

Zabava

Zadnji dnevi počitnic na T-2 TV

Za popestritev zadnjih dni pred začetkom šolskega leta si v nadaljevanju oglejte naša priporočila vsebin na T-2 TV. Našli boste premiere čisto novih serij in filmov ter si ogledali odlične dokumentarne oddaje. Vabljeni k ogledu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?