NOVO: filmski paket FILMBox in Mezzo Live HD

V ponudbi T-2 televizije sta na voljo dve novosti - nov filmski programski paket FILMbox, ki prinaša 9 programov v visoki ločljivosti, namenjenim filmom in ostalim privlačnim TV vsebinam ter TV program Mezzo Live, ki bo odslej na voljo tudi v visoki ločljivosti.

Programski paket Filmbox vključuje devet TV programov: Filmbox Plus HD, Filmbox Art House HD, Docubox HD, Fastnfunbox HD, 360Tunebox HD, Fightbox HD, Gametoon HD, Fashionbox HD, Erox HD in Eroxxx HD.

Programi FILM BOX se žanrsko dopolnjujejo in prinašajo zabavo za vse družinske člane z več kot 300 filmskimi novostmi letno. Poleg največjih uspešnic, si boste lahko ogledali tudi številne večne klasike in odmevne filme manj poznanih kinematografij. Novost v ponudbi bo TV program, namenjen videoigram, ki bo zagotovo prepričal najstnike. Filmski programi bodo pomemben del vsebin namenili tudi najmlajšim. Poleg tega program prinašajo privlačne dokumentarce, potopise in posnetke atraktivnih športov, ki jih manjkrat zasledimo na malih ekranih. Ne bodo umanjkale niti uspešne TV serije in humoristične nadaljevanje.

Programi bodo na voljo kot dodatni TV paket že za 3,99 EUR na mesec.

Glasbeni sladokusci pa bodo odslej dobro gledan program, namenjen klasični glasbi, Mezzo Live gledali v HD (visoki) ločljivosti. S tem nam bodo največje zvezde klasične glasbe še bližje.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?