Novo prodajno mesto T-2 v Sežani

Obveščamo vas, da smo v Sežani, na naslovu Cesta na Lenivec 5 (trgovsko središče), odprli novo pooblaščeno prodajno mesto.

Na prodajnem mestu lahko, tako zasebni kot tudi poslovni naročniki, urejali ali nadradili vaše naročniško razmerje na obstoječem priključku. Sklenete lahko tudi novo naročniško razmerje iz pestre ponudbe paketov fiksnih ali mobilnih storitev. Opravite lahko nakup novega mobilnega telefona ter oddate naročilo katerega izmed ostalih artiklov iz bogate ponudbe T-2 kluba.

Pri izbiri najustreznejših paketov, storitev ali naprav vam bodo z veseljem pomagali prijazni in strokovni svetovalci.

Prodajno mesto v Sežani je odprto od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00 uro ter ob sobotah med 8.00 in 15.00 uro. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 064 206 550 in preko elektronske pošte pp-sezana@t-2.com.

Prijazno vabljeni!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?