29 Aug 2017

Novo prodajno mesto v Ljubljanskem Cityparku

Z veseljem vas obveščamo, da smo v prvem nadstropju ljubljanskega nakupovalnega središča Citypark odprli novo prodajno mesto T-2.  To je tako v 35 slovenskih krajih že 46. prodajno mesto naše družbe, ki ostaja trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu.

Na novem pooblaščenem prodajnem mestu v Cityparku, lahko stranke sklenejo novo naročniško razmerje za storitve T-2, nadgradijo storitve na že obstoječem priključku, kupijo novo terminalsko opremo, uredijo vračilo opreme ter pridobijo vse informacije glede storitev T-2 in urejanja naročniških razmerij.

Gregor Štampohar, član poslovodstva T-2 za prodajo in marketing, ki se je udeležil otvoritve prodajnega mesta, je izrazil veselje, da je družbi T-2 uspelo odpreti prodajno mesto tudi v Cityparku. Gre namreč za največje nakupovalno in družabno središče v Sloveniji, ki ga v povprečju dnevno obišče preko 24.000 obiskovalcev. Zaposlenim na prodajnem mestu je zaželel veliko prodajnih uspehov ter dodal, da bo družba T-2 s svojimi tehnološkimi rešitvami še naprej kreirala razvoj telekomunikacijskega trga, kamor sodi tudi širitev optičnega omrežja.

»V želji, da bi postali še bolj dostopni uporabnikom in občanom, bomo mrežo prodajnih mest aktivno širili tudi v prihodnje. Naredili pa bomo tudi vse, da bomo ohranili sloves operaterja z najbolj zadovoljnimi naročniki, pa naj gre za pravne ali fizične osebe.«

Veselimo se vašega obiska!

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam