Novosti na T-2 televiziji

Po nadgradnji T-2 televizije vam za lažje upravljanje vaših vsebin svetujemo uporabo:

DOMAČEGA ZASLONA

Mobilni uporabniki storitve T-2 tv2go domači zaslon že poznate, sedaj pa je omogočen tudi na TV.

Za pregled vsebin se po pritisku na gumb »menu« s puščicama gor ali dol prestavite na »domači zaslon«. Vsebine so razdeljene na kategorije Nazadnje gledano (programi in vsebine, ki ste si jih pogledali nazadnje), Trenutno se gleda (najbolj priljubljene vsebine med gledalci T-2 televizije), Top oddaje (najbolj gledane oddaje v preteklem tednu), Predvaja se (trenutno na sporedu), Šport in Za otroke.

NAPREDNEGA ISKALNIKA

Napredni iskalnik po novem omogoča iskanje po naslovih oddaj, filmov in serij, po opisu, svoj najljubše filme pa lahko najdete tudi, če v iskalnik vpišete ime igralcev ali režiserja. Na ta način je sedaj enostavno najti vse s časovnim zamikom dostopne dele serije ali oddaje. Za lažje vpisovanje v iskalnik pa si uporabniki v nastavitvah TV vmesnika namesto t. i. SMS tipkovnice na daljinskem upravljalniku lahko izberejo tudi virtualno tipkovnico. Napredni iskalnik je omogočen na TV in v aplikaciji T-2 tv2go.

Po pritisku gumba »menu« se s puščicama gor ali dol postavite na »iskalnik«.

Za lažje vpisovanje v iskalnik si lahko spremenite vrsto tipkovnice. Po pritisku gumba »menu« se s puščicama gor ali dol postavite na »nastavitve« in potrdite s tipko »ok«. Izberete »Uporabniški vmesnik« in za tem »tipkovnica«. Označite »virtualna tipkovnica« in izbiro potrdite s tipko »ok«.

PRENOVLJENEGA ČASOVNEGA ZAMIKA S SLIKAMI

Omogoča pomikanje po časovnem traku s slikami vsebine posamezne TV oddaje, serije ali filma, ki so zajete vsakih 10 sekund. Na ta način točno vidite, na kateri vsebini, ki se prevrtava, oziroma trenutku se bo ustavil; podobno kot pri ogledu videa na YouTubu. Nova funkcionalnost je sicer na voljo vsem uporabnikom z novejšimi TV vmesniki, ki omogočajo HD funkcionalnost, vendar jo je potrebno vklopiti ročno na TV vmesniku z zgolj nekaj kliki.

Po pritisku gumba »menu« se s puščicama gor ali dol prestavite na »nastavitve«. Pritisnete »ok« in se s puščico dol postavite na »Uporabniški vmesnik«. Izberete »uporabi preskakovanje« in potrdite s tipko »ok«.

Sedaj imate pri prevrtavanju naprej in nazaj na ekranu prikazan časovni trak. Tako lahko vidite na kateri vsebini, ki se prevrtava oziroma trenutku se boste ustavili in nadaljevali z gledanjem. Če tipko za prevrtavanje nazaj pritisnete večkrat zaporedoma se pomikate po slikah na časovnem traku. Lahko pa ga tudi držite in gledana vsebina se vrti nazaj v sekundmen intervalu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?