Ob zaključku leta prinašamo prijaznost na vaše zaslone

Bliža se december, mesec, ki se ga veselimo že celo leto. Mesec, poln veselja, praznovanj, obdarovanj in prisrčnih skupnih trenutkov z družino in prijatelji.

Pri T-2 se želimo pridružiti temu prazničnemu vzdušju in vam ponuditi nekaj posebnega. Od 1. decembra do 7. januarja bomo vsem našim naročnikom odprli TV programske sheme, ki bodo dolge zimske večere spremenili v čisto pravo televizijsko pustolovščino.

To pomeni, da boste lahko v tem času uživali v največji programski shemi XL HD, ki vsebuje programe za vsak okus, spremljali vse programe paketa Pink ter najnovejšo pridobitev naše televizije – programski paket Happy Dog. Z vsebinami CineStar Premiere pa boste lahko svojo dnevno sobo spremenili v pravo kino dvorano.

Teden dni kasneje, torej 7. decembra, pa vas v vaši programski shemi čaka še dodatno presenečenje. Do 7. januarja 2024 vam bodo na voljo še paketi Yugo, Hun5+, Rus5+, Filmbox ter paket Red Point Premium.

Upamo, da boste uživali v našem prazničnem darilu. Želimo vam, da bodo vaši decembrski večeri prijetni in lepi.

Veselimo se vašega družinskega druženja ob T-2 televiziji.

Obvestila

T-2 utrjuje položaj operaterja z najvišjimi hitrostmi za naročnike

Naročnike T-2 storitev obveščamo, da z današnjim dnem omogočamo nove nadgradnje internetnih hitrosti vse do 2,5/2,5 Gbit/s. Nadgradnja je že mogoča na izbranih lokacijah po Sloveniji, kjer naročniki uporabljajo storitev preko T-2 optičnega omrežja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?