Obvestilo o izboljšavi mobilnega paketa Oranžni Mini

Uporabnike mobilnega paketa Oranžni Mini obveščamo, da s 1. 4. 2024 zvišujemo mejo zakupljenih enot podatkovnega prenosa v nacionalnem gostovanju.

Mobilni paket Oranžni Mini, ki je doslej omogočal prenos podatkov v omrežju nacionalnega operaterja do največ 1 GB mesečno, po novem omogoča mesečno porabo prenosa podatkov v omrežju nacionalnega operaterja do količine 5 GB. Skupna količina porabe podatkovnega prenosa v omrežju T-2 in omrežju nacionalnega operaterja ostaja nespremenjena in znaša 5 GB na mesec.

Oranžni Mini vsebuje:

Tip storitve Enote
Prenos podatkov (skupaj v omrežju T-2 in nacionalnega operaterja ter v območju EU*) 5 GB
Minute za klice neomejeno
Sporočila SMS in MMS neomejeno

*Količini porabljenega podatkovnega prenosa v EU in domačem omrežju se seštevata do zakupljene količine, ki jo paket vsebuje (Oranžni Mini - 5 GB). Po porabljeni zakupljeni količini podatkov, se naprej obračuna dodatni prenos po domači ceni 0,1€ z DDV na MB.

Skladno s 192. členom ZEKom-2 naročnik nima pravice odstopa od pogodbe, če je predlagana sprememba izključno v korist končnega uporabnika. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah.

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo tudi za prenos v pdf obliki. Ogledate si ga lahko tukaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?