Obvestilo o napaki pri najavi prehoda storitev KKS Kamnik na T-2

Uporabnike, ki storitve uporabljajo preko kabelskega omrežja KKS Kamnik obveščamo, da je pri napovedi prehoda storitev na T-2, objavljenim 31. marca 2023, prišlo do neljube napake pri najavi prehoda na primerljive storitve T-2. Takrat smo podali le napovedi cen TV programskih shem, pomotoma pa je bila izpuščena postavka Kabelski televizijski priključek z naročnino 9,99 EUR z DDV.

  • Slovenski paket bo odslej razdeljen na storitvi Kabelski televizijski priključek (9,99 EUR z DDV) in Programska shema S (6,99 EUR z DDV)
  • Prestiž paket sestavljata storitvi Kabelski televizijski priključek (9,99 EUR z DDV) in Programska shema M (13,99 EUR z DDV)
  • Razširjen paket vsebuje storitvi Kabelski televizijski priključek (9,99 EUR z DDV) in Programska shema L (16,99 EUR z DDV)
  • Extra paket ima, poleg Kabelskega televizijskega priključka (9,99 EUR z DDV) dodano še Programsko shemo L (16,99 EUR z DDV).

Sporočamo še, da bo Razširjen paket po 1. juniju 2023 vseboval programsko shemo L. Uporabnikom nekdanjega Razširjenega paketa bomo v maju vklopili programsko shemo XL HD po ceni sheme L.

Hkrati še obveščamo, da bodo vsi uporabniki s samostojnim kabelskim priključkom, na katere se nanaša zgornje obvestilo, v mesecu maju upravičeni do brezplačne naročnine na storitev Kabelski priključek v vrednosti 9,99 € z DDV. Storitev bo od 1. 6. 2023 naprej obračunana po veljavnem ceniku.

Obvestilo, ki je bilo objavljeno 31. marca si lahko preberete tukaj: https://www.t-2.net/novice/obvestilo-o-prehodu-storitev-kks-kamnik-na-t-2

Za napako se iskreno opravičujemo.

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, imajo v skladu s prvim odstavkom 192. člena ZEKom-2 pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), pri čemer pa morajo poravnati zapadle in neplačane obveznosti. Če se naročniki odločijo obdržati prejeto terminalsko opremo, so v primeru odstopa od naročniške pogodbe dolžni plačati tudi nadomestilo za terminalsko opremo, ki so jo prejeli po akcijski ceni. Če se odločijo, da bodo operaterju terminalsko opremo vrnili, jo lahko vrnejo v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ob upoštevanju njene normalne rabe. V tem primeru so operaterju dolžni plačati uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa jim bo vrnil kupnino. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah.

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo tudi za prenos v pdf obliki. Ogledate si ga lahko tukaj.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?