Obvestilo o pripojitvi družbe Telesat k družbi T-2

Družba T-2, d. o. o. je oktobra 2019 postala lastnica družbe Telesat. Obveščamo vas, da se bo s 30. 06. 2021 družba Telesat pripojila k družbi T-2. S tem dnem bodo tako vsi naročniki Telesatovih storitev postali T-2 naročniki.

Obstoječa naročniška pogodba bo ostala v veljavi, saj bo družba T-2 kot univerzalna pravna naslednica vstopila v vsa pravna razmerja prevzete družbe Telesat. Ob tem bodo naročniki Telesata že naročene storitve nemoteno uporabljali naprej, saj obseg naročenih storitev in mesečna naročnina ostajata enaka.

Sestavni del naročniškega razmerja pa postanejo: Splošni pogoji poslovanja družbe T-2, Splošni pogoji uporabe storitev preko mobilnega omrežja, Splošni pogoji obdelave osebnih podatkov v družbi T-2, d. o. o., Informacije o storitvah dostopa do interneta v fiksnih in mobilnih omrežjih ter ceniki družbe T-2, ki so na voljo na spletni povezavi https://www.t-2.net.

O podrobnostih sprememb pogojev iz naročniške pogodbe so bili naročniki družbe Telesat obveščeni z dopisom, poslanim na njihov naslov v maju 2021. Če ga niso prejeli, naj to sporočijo preko enega izmed spodaj navedenih kontaktnih naslovov.

Dodatne informacije so naročnikom na voljo v T-2 klicnem centru na telefonski številki 064 064 064, preko elektronskega naslova info@t-2.net in na prodajnih mestih: https://www.t-2.net/poslovalnice/poslovalnice-t-2.

Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, lahko v skladu z 2. odstavkom 129. člena ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopijo od naročniške pogodbe. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo Telesatu povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telesat pa mu bo kupnino vrnil.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?