Obvestilo o spremembi cen ponudbe (poslovni uporabniki)

Uporabnike obveščamo, da se z dnem 1. 1. 2021 spremeni cenik enkratnega stroška dodelitve IP naslovnega prostora ter mesečna naročnina IP naslovnega prostora. Z navedenim datumom se naročnikom storitve, ki so imeli s T-2 sklenjeno naročniško razmerje pred dnem 19. 11. 2020, storitev zaračunava skladno s spremenjenim cenikom, ki je objavljen spodaj. Za več informacij se obrnite na svojega skrbnika ali nas kontaktirajte na elektronski naslov info@t-2.com ali pokličite na številko 064 064 064. Spremembe si lahko ogledate v tabeli spodaj.

Postavka

Trenutni enkratni
strošek dodelitve
brez DDV

Trenutna mesečna cena brez DDV

Nov enkratni strošek dodelitve brez DDV

Nova mesečna cena brez DDV

vsak posamezen
IP naslov
(od 2 do 4 IP naslovi)

brezplačno

1,00 €

brezplačno

1,50 €

/29 (6 IP naslovov)

50,00 €

5,00 €

50,00 €

7,00 €

/28 (14 IP naslovov)

70,00 €

9,00 €

70,00 €

14,00 €

 

Obvestila

Brezstična prevzemna mesta

Obveščamo vas, da smo v času zaprtja naših poslovalnic, ponovno organizirali brezstična prevzemna mesta. Na spodnjih lokacijah lahko prevzamete ali oddate izdelke in opremo, lahko vam uredimo tudi spremembo ali nadgradnjo storitev. Prosimo vas, da pred obiskom pokličete na telefonsko številko posameznega prevzemnega mesta.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?