Obvestilo o spremembi cenika in reguliranih količin prenosa podatkov v EU

Obveščamo vas, da se bo skladno z uredbo (EU) št. 2022/612 s 1. januarjem 2023 spremenila veleprodajna medoperaterska cena za prenos podatkov v EU gostovanju, ki bo po novem znašala 1,80 EUR / GB (brez DDV). Posledično se bo zaradi navedene spremembe znižal zaračunan pribitek za prenos podatkov, ki se lahko zaračunavajo skladno s politiko poštene uporabe. Spreminjamo pa tudi količine podatkov v mobilnih paketih Oranžni Midi, Oranžni Maxi, Oranžni Maxi + in podatkovnih paketih Mini in Maxi.

Nove količine podatkovnega prenosa, ki jih bo znotraj zakupljenih količin prenosa podatkov uporabnik lahko koristil v gostovanju EU in cenik pribitkov, si lahko ogledate v spodnjih tabelah.

Sprememba podatkovnega prenosa v mobilnih paketih:

Mobilni paket Obstoječa količina prenosa podatkov v EU Količina prenosa podatkov v EU 2023
Oranžni Midi 9 GB 10 GB
Oranžni Maxi 16 GB 18 GB
Oranžni Maxi + 23 GB 25 GB

Sprememba podatkovnega prometa v podatkovnih paketih:

Podatkovni paket Obstoječa količina prenosa podatkov v EU Količina prenosa podatkov v EU 2023
Podatkovni Mini 5 GB 3 GB*
Podatkovni Maxi 13 GB 14 GB

Sprememba pribitkov:

Storitev: Obstoječa cena z DDV Cena z DDV v letu 2023
Dohodni klic 0,00671 € / minuto 0,00488 € / minuto
Prenos podatkov 2,44 € / GB 2,196 € / GB

Več informacij glede gostovanja v tujini je na voljo v Pogojih uporabe mobilnih paketov in uporabe enot in politiko poštene uporabe, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Za dodatne informacije smo vedno dosegljivi v naših poslovalnicah ali na številki 064 064 064, kjer vam bodo svetovalci z veseljem pomagali.

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo tudi za prenos v pdf obliki. Ogledate si ga lahko tukaj.

* Naročniki podatkovnega paketa MINI, ki se s spremembami ne strinjajo, lahko v skladu z 192. členom ZEKom-2 v 60 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka, brez plačila kakršnih koli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil) odstopijo od naročniške pogodbe. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnikov. Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 plačal nadomestilo, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, ob upoštevanju normalne rabe, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo kupnino vrnil. Več informacij lahko dobite na telefonski številki 064 064 064 ali v naših poslovalnicah.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?