Obvestilo o spremembi posebnih pogojev storitve Ponavljajoči nakup

Obveščamo vas, da z 1. 3. 2024 spreminjamo posebne pogoje storitve Ponavljajoči nakup. Za obstoječe kupce, ki so funkcionalnost vklopili pred navedenim datumom, pa pogoji storitev začnejo veljati z dnem 31. 3. 2024.

Sprememba se nanaša na posledice v primeru spremembe ponudbe, za katero ima kupec vklopljeno funkcionalnost ponavljajočega nakupa. V primeru spremembe ponudbe (npr. zahtevano število točk, cena storitve, prejeta ugodnost), se funkcionalnost ponavljajočega nakupa samodejno ne izklopi in ostane vklopljena, in sicer se naslednji nakup izvede pod pogoji spremenjene ponudbe.

Kupec bo o spremembi ponudbe obveščen vsaj 30 dni pred veljavo spremembe. V primeru, da nova ponudba kupcu ne ustreza, mora funkcionalnost ponavljajočega nakupa sam izklopiti.

Več informacij o storitvi Ponavljajoči nakup najdete na: https://www.t-2.net/ponavljajoci-nakup-v-t-2-klubu

Osvežene posebne pogoje storitve najdete tukaj.

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo tudi za prenos v pdf obliki. Ogledate si ga lahko tukaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?