Odkupili smo del omrežja od EVJ Elektroprom d.o.o.

Danes smo z družbo EVJ Elektroprom, d. o. o., sklenili pogodbo o odkupu omrežja kabelsko komunikacijskega sistema v krajih Ivančna Gorica, Mirna, Stična in Šentvid pri Stični.

Z današnjim dogovorom smo tako pridobili delujoče kabelsko komunikacijske sisteme v omenjenih štirih krajih, vključno s celotno omrežno infrastrukturo do končnih uporabnikov ter možnost izgradnje dodatnih uporabniških priključkov na tem področju. 

Z danes kupljeno infrastrukturo in z infrastrukturo, ki jo na omenjenem območju tudi sam gradi, bomo uporabnikom storitev nudili dostop do najnovejših in najsodobnejših telekomunikacijskih rešitev in jim zagotavljali storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije.

Nameravamo ostati trdno zasidrani med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu. Z nadaljnjim razvojem, prevzemi, širitvijo optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bomo tako uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljali hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?