Odpiramo novi prodajni mesti v Ljubljani in Mariboru

Obveščamo vas, da v prihodnjih dneh odpiramo dve novi prodajni mesti T-2, in sicer jutri v nakupovalnem središču Aleja v Ljubljani, v naslednjem tednu tedna pa v Mercator centru Tabor v Mariboru.

Novi in moderno opremljeni poslovalnici omogočata enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebno ali poslovno rabo, sklenete lahko novo naročniško razmerje, spremenite ali nadgradite storitve na že obstoječem priključku ter naročite, kupite, prevzamete, vrnete ali zamenjate opremo, na voljo pa je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov. Za informacije in nasvet pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Novo in naše najmodernejše prodajno mesto T-2 v nakupovalnem središču Aleja v ljubljanski Šiški (Rakuševa ulica 1) se odpira jutri, v petek, 8. 5. 2020, in bo odprto od ponedeljka do sobote med 8. in 18. uro. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 059 069 106 in preko elektronske pošte info-aleja@t-2.com

Prenovljeno in večje prodajno mesto T-2 od sedanjega v Mercator centru Tabor v Mariboru (Ulica Eve Lovše 1), ki bo odslej poleg zasebnim namenjeno tudi poslovnim uporabnikom, pa bo odprto v naslednjem tednu. Podrobnejša informacija o odprtju in delovnem času bo objavljena na naši spletni strani. Še naprej bomo dosegljivi na telefonski številki 059 001 140 in preko elektronske pošte info-mb@t-2.com.

Z nadaljnjim razvojem, širitvijo lastnega optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bomo v družbi T-2 še naprej zagotavljali hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Vabimo vas, da nas obiščete!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?