Paket PINK bogatejši za tri nove TV programe

V programski paket PINK smo dodali nove TV programe Pink serije, Pink koncert in Pink'n'roll, ki prinašaja dodatno zabavo ob spremljanju oddaj s področja narodne in zabavne glasbe, rock glasbe, vsi ljubitelji domače produkcije PINK pa boste uživali ob novih serijah, filmih in ostalih zabavnih vsebinah.

Pink serije

Program, namenjen ljubiteljem domačih serij, prinaša najboljše TV vsebine lastne produkcije programske hiše PINK: sitkomi, komedije, žajfnice, drame in serije z najvišjimi ocenami ter kultni igrani program, zaradi česar je Pink Serije najbolj gledan program asortimaja.

Na programu boste našli TV serije, kot so »Crveni mesec«, »Preživeti Beograd«, »Nek ide život«, za vse ljubitelje žajfnic pa boste na programu našli tudi telenovelo »Ljubav i mržnja«, prav tako pa lahko uživate ob gledanju odlične dramatične serije »Obični ljudi«. 

Pink koncert

Še en Pinkov glasbeni program, vendar za razliko od ostalih, boste na programu našli  tudi posnetke s koncertov vaših najljubših domačih pop in folk izvajalcev.

Pink'n'roll

Glasbeni kanal, ki je namenjen vsem, ki imate radi dober star zvok rocka in uživate ob glasbi, ki se je zapisala v glasbeno zgodovino.

Uživajte v novi televizijski vsebini na programih PINK! Če še niste naročnik paketa PINK, lahko v T-2 Klubu naročite programski paket po ugodnješi ceni. Preverite ponudbo!

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?