Paket Yugo 55+ bogatejši za 8 TV programov

Naročnike dodatnega programskega paketa Yugo 55+ z veseljem obveščamo, da smo z današnjim dnem v omenjen paket dodali kar osem novih priljubljenih programov z vsebinami v srbskem jeziku.

Že zdaj lahko spremljate naslednje nove programe:

  • Informativni program Prva World,
  • Zabavna programa Happy Reality in Happy Reality 2,
  • Pet filmskih programov: Prva Files, Prva Kick, Prva Life, Prva Plus ter Prva Max.

Na programih smo omogočili s časovni zamik z ogledom do 7 dni nazaj, spremljate pa jih lahko tudi preko mobilne televizije tv2go.

Še niste naročeni na programski paket Yugo 55+? Unovčite svoje točke v T-2 Klubu in naročite paket po dodatno znižani ceni.

Želimo vam prijeten ogled

Zabava

Kaj gledati med prazniki na T-2 TV?

Prazniki so najlepši v dobri družbi, preživite jih obkroženi z najdražjimi. V praznične barve smo odeli tudi T-2 televizijo, saj smo vsem naročnikom od danes do konca leta odprli programski shemi CineStar Premiere in Yugo. Ne spreglejte še naših priporočil, ki si jih boste lahko ogledali na T-2 TV.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?