Pero Martić in T-2 ❤ življenje zbirali sredstva za mlade glasbenike iz Kijeva

V soboto, 9. aprila, smo v prostorih T-2 gostili prav poseben dobrodelen dogodek. S Perom smo se vse do 22. ure zabavali ob igrah in kvizu z gosti iz sveta zabave. Preko donacij pa smo zbrali kar 7462 €.

V sodelovanju z našim ambasadorjem Perom Martićem in Trollgangom smo v okviru akcije T-2 ❤ življenje zbirali sredstva za mlade glasbenike iz Kijeva, člane in članice Mladinskega simfoničnega orkestra Ukrajine, ki so v Slovenijo prispeli s svojimi družinskimi člani. Pestro dogajanje v družbi znanih Slovencev iz sveta medijev in družbenih omrežij je potekalo skozi celo sobotno popoldne.

Pri Peru so se med drugimi oglasili Nipke, Challe Salle, Damijan Murko in tekmmovalca iz šova Kmetija Tilen Brglez ter Tjaša Vrečič, ki je na veliki zaslon beležila prejete donacije. Obiskali so nas tudi člani in članice Mladinskega simfoničnega orkestra Ukrajine (YSOU), ki so zbranim odigrali čudovite melodije znanih skladateljev. Z vašo pomočjo smo uspeli zbrati kar 7462 €.

Iskreno se zahvaljujemo vsem udeležencem in donatorjem!

Zabava

Naš izbor TV vsebin za prve dni v aprilu

Oglejte si izbor najboljših TV vsebin, ki bodo na sporedu v naslednjih dnevih. Vabljeni k ogledu.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?