Plačilo storitev preko trajnika

Olajšajte si skrb za pravočasno plačevanje položnic in mesečnih bremenitev plačil obveznosti do T-2. Vzpostavite trajno plačevanje. Ne skrbite, nič več ne potrebujete za to na banko ali izpolnjevati dodatnih obrazcev. Ves postopek smo za vas popolnoma poenostavili.

Vse, kar potrebujete je, da nam na elektronski naslov info@t-2.net pošljete naslednje podatke:

  • Ime in priimek naročnika,
  • naslov naročnika,
  • davčna številka naročnika (identifikacija),
  • TRR številka in slika bančne kartice.

Ne odlašajte in si uredite enostavno plačevanje še danes.

Obvestila

Brezstična prevzemna mesta

Obveščamo vas, da smo v času zaprtja naših poslovalnic, ponovno organizirali brezstična prevzemna mesta. Na spodnjih lokacijah lahko prevzamete ali oddate izdelke in opremo, lahko vam uredimo tudi spremembo ali nadgradnjo storitev. Prosimo vas, da pred obiskom pokličete na telefonsko številko posameznega prevzemnega mesta.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?