Planet TV ponovno v T-2 programski shemi

Obveščamo vas, da smo pogajanja z medijsko hišo Planet TV uspešno zaključili in dosegli dogovor o nadaljnji distribuciji njihovih programov. Programi Planet TV, Planet TV 2 in Planet Eva so znova vključeni v T-2 TV programsko shemo (po potrebi izklopite in nazaj vklopite TV vmesnik). Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo!

Veseli smo, da smo s partnerjem Planet TV dosegli sporazum o nadaljnjem predvajanju televizijskih kanalov Planet TV in da svojim naročnikom ponovno omogočamo nemoten ogled programov Planet, Planet 2 in Planet Eva ter spremljanje njihovih priljubljenih televizijskih vsebin. Ker se zavedamo, da je 5-dnevna prekinitev oddajanja razočarala marsikatero gledalko in gledalca, bomo vsem svojim naročnikom za to obdobje omogočili ogled njihovih najljubših vsebin iz programov Planet TV v videoteki.  

Z dnevom ponovnega vklopa programov odstopno upravičenje po 192. členu ZEKom-2 preneha. Naročnikom, ki ste nam do dneva ponovnega vklopa programov že sporočili, da odstopate od naročniške pogodbe brez stroškov, želimo sporočiti, da vam pravica do brezplačnega odstopa ostaja. Žal nam je, da odhajate. Če se odločite ponovno sodelovati z nami, nas prosimo kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali ter se potrudili izpolniti vaše želje.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?