Podaljšana veljavnost klubskih točk

T-2 Klubske točke člani T-2 Kluba zbirate z nakupi v T-2 Klubu in s plačili T-2 storitev. Točke lahko uveljavljate za ugodnejše nakupe v T-2 Klubu. Vsak evro porabljen za plačilo T-2 storitev ali za nakup v T-2 Klubu je vreden 4 točke. Te točke lahko uporabite leto dni od nakupa in si s tem zagotovite nižjo ceno izdelka ali storitve.

Vabimo vas v naš T-2 Klub, kjer lahko vsak najde kaj zase. Ne spreglejte možnosti ugodnejših nakupov z vnovčevanjem točk.

Več o spremembah splošnih pogojev na: https://klub.t-2.net/splosni-pogoji.aspx

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?