Podaljšana veljavnost klubskih točk

V T-2 smo s Spremembo splošnih pogojev T-2 Kluba podaljšali veljavnost vaših klubskih točk. Odslej bo vsaka klubska točka veljala leto dni od dodelitve točke, tako ne bo več izbrisa zbranih točk na 31. januar. Vaše nakupe lahko brez skrbi opravljate tekom celega leta.

T-2 Klubske točke člani T-2 Kluba zbirate z nakupi v T-2 Klubu in s plačili T-2 storitev. Točke lahko uveljavljate za ugodnejše nakupe v T-2 Klubu. Vsak evro porabljen za plačilo T-2 storitev ali za nakup v T-2 Klubu je vreden 4 točke. Te točke lahko uporabite leto dni od nakupa in si s tem zagotovite nižjo ceno izdelka ali storitve.

Vabimo vas v naš T-2 Klub, kjer lahko vsak najde kaj zase. Ne spreglejte možnosti ugodnejših nakupov z vnovčevanjem točk.

Več o spremembah splošnih pogojev na: https://klub.t-2.net/splosni-pogoji.aspx

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?