Poletna zabava na TV 1000

Film, da te kap, Film, da te kap 2, Film, da te kap 3, od ponedeljka do srede, od 6. do 8. avgusta, ob 20.30 (Miramax)

V tej komični parodiji hollywoodskega žanra najstniških grozljivk si bomo ogledali zgodbo ne najbolj bistrih najstnikov, ki postanejo plen maskiranega zasledovalca, ki si želi njihove krvi.

Apollo 13, v ponedeljek, 13. avgusta, ob 20.30 (NBC Universal)

Astronavt Jim Lovell vodi Nasino tretjo misijo za pristanek na Luni. Najprej vse poteka brez zapletov, potem pa eksplozija kisikove jeklenke ogrozi zaloge kisika in elektrike za posadko. Pogumni astronavti se soočajo z dilemo, ali naj se zadušijo ali zmrznejo, rezervni astronavt Mattingly in vodja kontrole na Zemlji Gene Kranz pa medtem poskušata najti način, kako bi posadko pripeljala nazaj domov, čeprav vesta, da astronavte najverjetneje čaka smrt, ko bo zdelano vesoljsko plovilo vstopilo v Zemljino ozračje.

Borba, v ponedeljek, 20. avgusta, ob 20.30 (NBC Universal)

Mladenič iz majhnega kraja Shawn MacArthur je v New York prišel brez vsega. Preživlja se z ulično preprodajo ponarejenega blaga. Sreča se mu nasmehne, ko organizator bojev Harvey Boarden opazi njegov naravni talent za boks z golimi pestmi. Ponudi mu dober zaslužek in moža postaneta partnerja po sili razmer. Kot njegov menedžer Harvey Shawna predstavi pokvarjenemu krogu prirediteljev pouličnih bojev, v katerih stavijo premožne stranke. Shawn skoraj čez noč postane zvezdnik pretepaške panoge in v nizu dvobojev premaga nekatere poklicne boksarje, mojstre borilnih veščin in borce mešanih disciplin. A če želi pobegniti iz mračnega sveta, v katerega se je podal, ga čaka še najtežji boj, kar jih bo imel.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?