Pomlad na T-2 televiziji

V naših poslovalnicah ste lahko na lastne oči in med prvimi preizkusili novi 4K vmesnik, ki ga bo v kratkem dopolnil tudi televizijski program Travelxp v 4K ločljivosti.

Redno bomo dodajali tudi nove 4K programe, najprej pa smo za vas pripravili:

 

Obenem vas tudi obveščamo, da s 1.5.2018 iz programske sheme umikamo Outdoor channel v SD in HD ločljivosti, vendar ga bomo nadomestili s kar tremi novimi programi:

  • Sundance HD - filmski program namenjen dokumentarnim, neodvisnim celovečernim filmom, svetovnim kinematografom in izvirnim programom, kot so novice o najnovejših dogodkih iz vsakoletnega festivala Sundance Film. Program bo na voljo v XL HD programski shemi.
  • JimJam – otroški TV program, namenjen predvsem predšolskim otrokom. Program bo na voljo v L in XL HD programski shemi.
  • ukrajinski TV program UA TV - nahajal se bo v L in XL HD programski shemi.

Avgustovske ugodnosti v T-2 Klubu

Xiaomi Mi električni skiro Essential
Prenosnik CHUWI: LapBook Pro
Gamerski stol Uvi Devil
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?