Pomlad na T-2 televiziji

V naših poslovalnicah ste lahko na lastne oči in med prvimi preizkusili novi 4K vmesnik, ki ga bo v kratkem dopolnil tudi televizijski program Travelxp v 4K ločljivosti.

Redno bomo dodajali tudi nove 4K programe, najprej pa smo za vas pripravili:

 

Obenem vas tudi obveščamo, da s 1.5.2018 iz programske sheme umikamo Outdoor channel v SD in HD ločljivosti, vendar ga bomo nadomestili s kar tremi novimi programi:

  • Sundance HD - filmski program namenjen dokumentarnim, neodvisnim celovečernim filmom, svetovnim kinematografom in izvirnim programom, kot so novice o najnovejših dogodkih iz vsakoletnega festivala Sundance Film. Program bo na voljo v XL HD programski shemi.
  • JimJam – otroški TV program, namenjen predvsem predšolskim otrokom. Program bo na voljo v L in XL HD programski shemi.
  • ukrajinski TV program UA TV - nahajal se bo v L in XL HD programski shemi.

Izbrane ugodnosti v T-2 Klubu

Vse naše člane T-2 kluba razvajamo s številnimi ugodnostmi, ki jih lahko izkoristijo pri nakupu novega telefona, prenosnika, televizije ali drugih pripomočkov. 

Tablica Blackview TAB 16
Gaming stol Genesis Astat 700
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?