Pomoč tudi za najmlajše

Za nami je že drugi, uspešno izpeljan dobrodelni teden. Darilni paketki Rudl za #Vide so že na poti k našim poslovnim partnerjem. Mi pa smo ponosni, da smo s tem dejanjem omogočili tople obroke starostnikom iz projekta #Vida.

V tem tednu bomo opravili še eno dobro delo. Društvo junaki 3. nadstropja je društvo staršev otrok zdravljenih na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike Ljubljana. Društvo je nastalo lani na pobudo mame deklice Eme, ki je pri dveh letih in štirih mesecih izgubila boj z zahrbtno boleznijo. Namen društva je pomagati z nasveti in moralno podporo vsem staršem in otrokom, ki so se ali se še zdravijo na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike. Mi smo prisluhnili predstavnikom društva, ki so v stalni navezi s Pediatrično kliniko in dobro poznajo razmere in potrebe klinike. Skupaj smo se odločili, da jim podarimo aparat za iskanje perifernih žil, ki bo močno olajšal delo osebja na hemato-onkološkem oddelku, v skrbi za male paciente.

Več o društvu lahko preberete na povezavi https://junaki3nadstropja.si/kdo-smo/

Novosti

Najhitrejši internet v paketu odslej pri vas doma

V Ljubljani, 8. decembra 2020: Z današnjim dnem smo v družbi T-2 svojim naročnikom T-2 paketov občutno povišali internetne hitrosti. V naročenih paketih bodo hitrosti segale vse do 750/150 Mbit/s, razpon hitrosti pa se je močno povečal v obe smeri – tako do uporabnika kot pri pošiljanju podatkov v internet. Slednja bo v najvišjem paketu Oranžni diamant segala kar do 150 Mbit/s. Dvignjena hitrost bo v T-2 postala stalni del ponudbe, stroški naročenih paketov pa zato ne bodo višji.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?