Ponudnik souporabe e-vozil GreenGo od sedaj tudi v Kranju

Potrebujete avto za skok po opravkih ali izlet do morja? Občasno potrebujete drugi avto, pa imate le enega? GreenGo, ponudnik zelenih mobilnostnih rešitev, po uspehu v Ljubljani in Logatcu, zdaj prihaja tudi v Kranj!

Družba GreenGo, ponudnik zelenih mobilnostnih rešitev, poleg uspešnega lansiranja v Ljubljani in Logatcu, kjer sistem souporabe električnih vozil GreenGo deluje že več kot dve leti,  širi svoje poslovanje tudi v občino Kranj. Prebivalci Kranja bodo tako imeli dostop do ugodnega in zanesljivega najema električnih vozil. Za udobno in varno vožnjo pa je družba GreenGo poskrbela s sodobnimi električnimi vozili CUPRA Born in Volkswagen ID.3, ki omogočata varno in zanesljivo vožnjo, z daljšim dometom.

Souporaba vozil ali "car sharing" je ugodna in trajnostna rešitev

Cilj GreenGo zelenih mobilnih rešitev je nuditi okolju prijaznejšo mobilnost, s katero spodbujamo prebivalce Kranja, Logatca in Ljubljane k skupni rabi oziroma souporabi vozil (car sharing). S souporabo vozil zmanjšamo skupno število potrebnih vozil v gospodinjstvih, pripomoremo k zmanjševanju ogljičnega odtisa, obenem pa rešimo tudi probleme s parkiranjem in stroškom lastništva osebnega vozila.

Po nekaterih raziskavah posamezno lastniško vozilo v povprečju več kot 90 odstotkov časa stoji neizkoriščeno, s tem pa poleg stroškov zavarovanja, vzdrževanja in goriva za uporabnika predstavlja tudi breme za okolje.

Prednosti sistema souporabe vozil:

 • Nadomešča uporabo drugega vozila v gospodinjstvu,
 • možnost kratkotrajne izposoje vozila,
 • izposoja in plačilo po dejanski porabi in kilometrini,
 • brez stroškov parkirnine v mestih,
 • razbremenjuje stroške in skrbi lastništva vozil,
 • trajnostni način prevozov.

 

Izposoja električnih vozil GreenGo

Sistem souporabe vozil GreenGo bo na začetku na voljo na treh lokacijah v občini Kranj, in sicer na Cesti Rudija Šelige, pred stavbo Mestne občine Kranj in na parkirišču Huje, kasneje pa bomo lokacije še razširili.

Izposoja vozil GreenGo in vožnja sta preprosti za uporabo. Uporabniki si na svoje mobilne telefone naložijo uporabnikom prijazno aplikacijo GreenGo, ki je na voljo za mobilne telefone z OS Android in iOS. Plačilo pa izvedejo s plačilnimi karticami Maestro, Visa ali Mastercard.

Prednosti izposoje GreenGo vozil:

 • Enostavna registracija brez obiska poslovalnice.
 • Brez vpisnine in začetnih stroškov uporabe.
 • Brez plačila zavarovanja avtomobilske odgovornosti.
 • Avtomobili z daljšim dometom.
 • Ugoden najem vozil.

 

Paket dobrodošlice za nove uporabnike GreenGo v Kranju

Za nove uporabnike GreenGo v Kranju smo pripravili paket dobrodošlice.

 • Naročniki T-2 storitev: V aplikacijo GreenGo vnesite kodo, ki je vaša številka stranke (našli jo boste na dokumentu naročnik info ali na računu) in naslednje tri mesece boste prejeli vsak mesec 5 EUR dobroimetja na vaš uporabniški račun.
   
 • Preostali uporabniki: Vpišite enkratno kodo GREENGO KRANJ in prejmite 5 EUR dobroimetja na vaš uporabniški račun.

 

Cenik uporabe

Izposoja vozil je ugodna in brez začetnih stroškov vpisnine. Vsako vozilo lahko tudi brezplačno rezervirate za obdobje 20 minut.

Vozilo Dnevna tarifa Kilometrina Štartnina Najvišja dnevna cena
VW iD3 0,11 € 0,20 € 2,50 € 52,00 €
Cupra Born 0,13 € 0,20 € 2,70 € 52,00 €

 

Celoten cenik izposoje GreenGo vozil boste našli na strani: https://greengo.city/cenik/

Preizkusite in se zapeljite z GreenGo!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?