Posodobitve informacij o obdelavi osebnih podatkov

Naročnike obveščamo, da smo posodobili dokument z informacijami o obdelavi osebnih podatkov. Glavne novosti vključujejo natančnejšo seznanitev o obdelavi prometnih podatkov in optimizacijo komunikacije z naročniki.

Bistveni spremembi dokumenta Informacije o obdelavi osebnih podatkov v družbi T – 2 d. o. o. sta:

Natančnejša seznanitev o obdelavi prometnih podatkov:

Družba T-2 se zavezuje k večji preglednosti in jasnosti glede obdelave vaših prometnih podatkov. To pomeni, da boste bolje razumeli, kako se te informacije uporabljajo in obdelujejo.

Optimizacija komunikacije s strankami:

Da bi zagotovili boljšo storitev, smo optimizirali naš način komunikacije s strankami. To vključuje izboljšano prilagajanje informacij, ki jih prejemate, glede na vaše potrebe in želje.

Vaša zasebnost in varnost osebnih podatkov ostajata naša najvišja prioriteta. Če želite prebrati podrobnejše informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov, vas vabimo, da preberete naše informacije o obdelavi dosegljive na spletni strani: https://www.t-2.net/varnost-osebnih-podatkov?field_faq_category_tid=56

Celotno obvestilo, ki si ga lahko shranite, je na voljo tudi za prenos v pdf obliki. Ogledate si ga lahko tukaj.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?