14 Mar 2018

Postani T-2 svetovalec v klicnem centru

Bi želel postati svetovalec v klicnem centru telekomunikacijskega ponudnika in strankam vsakodnevno nudil vrhunske rešitve? Ponujamo ti izziv, pridruži se nam. V svoje vrste vabimo vestne kandidate za delo telefonskega svetovalca na splošnih informacijah in tehnični podpori.

Delo svetovalca na splošnih informacijah obsega sprejem klicev obstoječih in potencialnih naročnikov T-2 storitev, podajanje informacij o delovanju T-2 storitev, preverjanje možnosti priklopa T-2 storitev in svetovanje pri naročilu dodatnih storitev.

Na tehnični podpori svetovalci sprejemajo klice tehnične narave, nudijo pomoč pri uporabi storitev, olajšajo odpravo tehničnih napak, urejajo nastavitve na telekomunikacijskih napravah ipd.

Delo je izmensko, zato se vedno prilagodimo tudi tvojim študijskim obveznostim. Predznanje ni potrebno, saj boste vso potrebno znanje pridobili na izobraževanju.

 

Če te veseli delo z ljudmi, si odprt za nova znanja in si želiš dolgoročnega sodelovanja s podjetjem T-2, nam svojo prošnjo z življenjepisom pošlji na elektronski naslov prosnje@t-2.net.

 

Se vidimo!

 

Vaš T-2

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam