Praznični december v družbi T-2 TV

Bližajo se prazniki in s tem tudi pestra izbira filmov na T-2 TV. Akcijski filmi, zgodovinske oddaje in priljubljene serije vam bodo krajšale mrzle večere. Za vas smo pripravili nabor filmskih uspešnic, ki bodo popestrile praznični december in dale razlog za prijetno druženje z ostalimi člani družine. Vsi naši uporabniki pa ne spreglejte tudi brezplačnega TOP filma meseca.

TOP film meseca

V 80 dneh okoli sveta: TOP film meseca govori o mladi in učeni opici, ki ves čas sanja o tem, da bi postala raziskovalec. Nekega dne se poda na divjo pustolovščino, da bi v 80 dneh obkrožila planet, potem ko je sprejela izziv pohlepne žabe. Phileas Fogg trdi, da bo v osemdesetih dneh obkrožil svet. Pri tem zastavi svoje celotno bogastvo in s seboj vzame novega služabnika, ki naj bi poskrbel za vsako njegovo muho. Toda vse ni tako preprosto. Glede na to, da je tik pred Foggovim odhodom nekdo oropal banko, sum pade tudi na drznega pustolovca. Na njegovem popotovanju mu zato sledi detektiv, ki je prepričan, da je Fogg ropar.

Epic Drama

Nesrečniki: Zgodba, ki se odvija v Franciji v času državljanskih nemirov, govori o Jeanu Valjeanu, nekdanjem kaznjencu, ki ne more ubežati senci svojega prejšnjega življenja. Njegovo prihodnost ogrozi njegov sovražnik, srhljivi policist in nekdanji zaporniški paznik Javert, ki je odločen, da ga privede pred roko pravice. Medtem Fantine, žensko iz delavskega razreda, zapusti bogati ljubimec, zato je prisiljena k vse bolj obupanim ukrepom, da bi poskrbela za svojo hčerko. Njuni zgodbi se prepleteta, ko se na pariških ulicah razplamti revolucija in Jean Valjean začne svoje epsko potovanje do samo sprejemanja, odrešitve in ljubezni. Premierno vsak večer, od 21. decembra, ob 21. uri.

Vsa bitja, velika in majhna - Božična izdaja: Božič je in James je kilometre stran v vadbeni bazi Kraljevega vojnega letalstva (RAF). Po čustvenem telefonskem klicu z visoko nosečo Helen je trdno odločen, da se bo vrnil k njej, vendar žal nima veliko možnosti, poleg tega pa maskota RAF-a, Georgie, potrebuje njegovo pomoč. James skuša narediti pravo stvar, toda ali mu bo uspelo priti domov do božiča? Medtem gospa Hall pripravi skupinsko praznovanje božiča v Darrowbyju; Siegfried in Carmody (ki ga je Darrowby lepo sprejel in kjer tudi sam uživa) se prepirata, kdo bo letos Božiček; James pa se nauči zelo pomembne lekcije in za nagrado dobi presenečenje. Na voljo 26. decembra, ob 20.15.

Program je na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Programi Viasat

Tematski blok: Praznični lov na zaklade: V prazničnem času se prepustite drugačnemu lovu na zaklad in se nam pridružite pri ogledu bleščeče ponudbe oddaj, ki vas bodo priklenile pred zaslone. Potujemo v Avstralijo, v svet dragocenih draguljev in kovin z oddajama 'Avstralski lovci na dragulje' in Avstralski lovci na zlato'. Vznemirljive pustolovščine vas bodo popeljale na pot iskanja bleščečega bogastva, ki se lahko kosa s katero koli praznično dekoracijo v tematskem bloku, polnem vznemirjenja, odkritij in skritih zakladov. Pozabite na okraske in bleščice ter se prepustite prazničnemu potovanju, ki se iskri na svoj edinstven način. Vsak delavnik od 18. do 22 decembra cel dan na Viasat Explore.

Tematski blok: Explore: Najboljši ulovi: Zima je tu in za en teden se bodo vaši TV zasloni ohladili z naborom oddaj, ki so najbolj popoln izgovor, da se udobno namestite v toplini doma. Pridružite se članom ekipe v oddaji 'Avstralski lovci na jastoge', ki se pogumno podajo v ledene vode, da bi ulovili elitni ulov ter bodite priča junaškim prizadevanjem ekip v oddaji 'Junaki vzhodnega pristanišča', ki se med drugim spopadajo tudi z zimskimi razmerami. Čeprav je zima res mrzla, vas Viasat Explore ogreje z ledenimi doživetji, da se boste zabavali ves teden! Vsak delavnik od 25. do 29. decembra cel dan na Viasat Explore.

Tematski blok: Zima, zima bela: Naj bo Viasat Nature decembra vaš potni list v zasneženi svet očarljivih divjih živali in osupljivih pokrajin. Uživajte v eterični lepoti gora in njihovih divjih prebivalcev v premierni oddaji 'Zatočišče: Alpske zgodbe preživetja'; odkrivajte prelepi zimski svet in njegove živali v popolnoma novih dokumentarnih oddajah 'Bela zima', 'Divji dom Božička' in 'Živali snega'. Raziščite raznolike habitate snežnih leopardov od Himalaje do Mongolije in se pridružite ogledu snežnih čudes Islandije v oddaji 'Naravni svet - Islandija: Življenje v divjini'. Od alpskih pobočij do arktičnih pokrajin vam to zimo predstavljamo bogato raznolikost živalskega sveta in območij po vsem svetu. Vsak delavnik od 25. do 29. decembra cel dan na Viasat Nature.

Divji dom Božička: Snežna odeja pokriva drevesa in zelene luči plešejo na zvezdnatem nebu. V prazničnem času naše misli potujejo v daljno zimsko pravljico daleč na severu. To je kraj, ki ga tujci poznajo kot Laponsko, čarobni dom Božička, vendar je Božičkov dom še bolj očarljiv, kot si morda predstavljate. Tu se divjina nenehno spreminja, v njej pa živijo izjemna divja bitja. V dolgi, temni zimi samec moškatnega goveda straži v močnem vetru, orli se borijo za plen, bradate sove pa preletavajo ogromne razdalje zamrznjenega gozda. Ko pride poletje, sonce nikdar ne zaide, severni jeleni se selijo proti severu, sove se hitijo razmnoževati, medvedi in volkovi pa se tepejo za hrano. V ponedeljek, 25. decembra , ob 18. uri na Viasat Nature.

Tematski blok: Maraton starodavnega Egipta: Odpotujte z nami nazaj v čas v našem tematskem bloku, ki pripoveduje o čudesih starega Egipta, ekskluzivno na kanalu Viasat History. Oglejte si, kako se pred vašimi očmi razkriva zgodovina v oddajah 'Razkritje Sakare', 'Skrivna Kleopatrina grobnica' in 'Izgubljena egipčanska piramida'. Ne zamudite niti premier izjemnih dokumentarnih oddaj 'Piramida v Gizi: Do zvezd', ki razkriva nebesne skrivnosti legendarne piramide, in 'Abu Simbel: Velikani Nila', ki omogoča dih jemajoč pogled na velikanska čudesa vzdolž reke. Privoščite si veličastno dozo egiptologije, ki vas bo popeljala v osrčje najbolj očarljivih starodavnih skrivnosti! 25. in 26. decembra, ob 12.15 na Viasat History.

Abu Simbel: Velikani Nila: Pred več kot 3000 leti je Ramzes II. ukazal gradnjo dveh ogromnih templjev, posvečenih faraonu in njegovi ženi Nefertari. Delavci so prodrli 55 metrov v osrčje hriba nad Nilom in ustvarili velikanske sobane s stebri, visokimi več kot 10 metrov. Kipi faraona na prestolu segajo 20 metrov v višino, fasada templja pa je kljubovala vsem zmožnostim gradnje. Kako je bil tak podvig mogoč in kako so Egipčani organizirali ter vodili projekt 1500 kilometrov stran od Nilove delte? Arhitekti, arheologi in sodobni inženirji so našli odgovore na ta vprašanja v še enem gromozanskem izzivu: kamen za kamnom so razstavili strukturo, da bi jo rešili pred naraščajočo gladino Nila. Premierno 25. decembra, ob 12.15 na Viasat History.

Dokumentarni programi Viasat so na voljo vsem naročnikom programskih shem L in XL HD.

Novosti na HBO Max

Mariah Carey: All I Want for Christmas Is You: Ko mlada Mariah v trgovini za male živali zagleda ljubko psičko po imenu Princesa, nenadoma natanko ve, kaj si želi za božič. Preden se ji želja uresniči, pa mora dokazati, da je sposobna paziti na psa svojega strica: razposajenega pasjega razvajenca Jacka, pravzaprav najslabšega psa v vsem mestu. Jack na zabaven način spremeni popolne praznične priprave Mariah in njene družine. To ni bil ravno božič, kakršnega si je želela ampak bil je več, kot bi si lahko kdaj želela. Skladba Mariah Carey "All I Want for Christmas Is You", ki temelji na priljubljeni božični pesmi in istoimenski slikanici, vključuje glasbo te pevke in njen glas pripovedovalke. Najljubša zgodba vsake družine v prihodnjih letih. Premierno 21. decembra, ob 20. uri na HBO Max.

Ko se življenje obrne na glavo: Trije pari znancev so obtičali doma med začetkom karantene. Jonathanu, Clarissi in Paulu se bo življenje obrnilo na glavo, ko so se prisiljeni zazreti drug v drugega in nazadnje tudi vsak vase. Premiera 28. decembra, ob 20. uri na HBO Max.

Spoznajte Happy Puppy in DOG TV

V našo programsko shemo smo dodali nova kanala, ob katerih se bodo zabavali vaši hišni ljubljenčki. Programa Happy Puppy in DOG TV zagotavljata sproščeno zabavo za vaše štirinožne prijatelje, medtem ko ste vi zdoma. Oba programa sta brezplačno na voljo vsem naročnikom T-2 TV do vključno 7. januarja.

 

Želimo vam prijetno praznično gledanje!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?