Praznično vzdušje na T-2 televiziji

December je mesec veselja in obdarovanj. Mesec, ko nas bodo obiskali trije dobri možje, ki vsako leto znova presenečajo z svojo dobroto. Na T-2 so nas že obiskali in obdarovali tudi vas, naše uporabnike.

Popestrite si hladne decembrske večere in pričakajte praznike ob odličnih božičnih filmih. Otroci bodo navdušeni nad animiranimi filmi, kot so Božični škratje, Božična pesem, Hrestač ter Jelenček Niko. Nekoliko starejši bomo, ob glasnem smehu, trenirali svoje trebušne mišice med gledanjem filmov Božična žurka v pisarni in Pokvarjeni Božiček, ljubiteljem drame pa svetujemo ogled filma Vesel božič. Izposoja posameznega filma je na voljo za le 0,99 €, za lažji pregled boste v videoteki našli kategorijo Božični filmi, ki je dostopna od 1. 12. 2021 do 2. 1. 2022.

Da bo pričakovanje praznikov še boljše, smo prav vsem uporabnikom T-2 televizije do vključno 2. 1. 2022 odprli našo največjo programsko shemo XL HD z več kot 190 programi. 

Povežimo sanje za lepši jutri in nasmejano pričakajte praznike s s T-2 TV.

 

Zabava

Kako pripeljati kino v domačo dnevno sobo?

Čeprav je naš vsakdan v zadnjih letih precej drugačen, kot smo bili vajeni doslej, to še ne pomeni, da ne moremo uživati v ogledu najnovejših filmskih mojstrovin, kmalu po premieri na velikih platnih.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?