Predstavljamo Myzen 4K - sodelujte v nagradni igri

Obveščamo vas, da smo v našo programsko shemo dodali program Myzen 4K. Na programu boste našli vsebine za sprostitev, pa naj gre za Jogo, zdravo prehrano, Feng Shui ali meditacijo.

Program  bo v mesecu novembru posebaj posvečen ženskam, zato vas vabimo, da sodelujete v naši nagradni igri, ki bo potekala na družabnem omrežju Facebook. Srečna nagrajenka bo prejela 3 mesece brezplačne joge pri Asha Joga, podarili pa bomo tudi 5 praktičnih nagrad.

Kako lahko sodeluješ v nagradni igri? Poiščite nagradno igro na našem Facebooku med 1. 11. in 6. 11. 2020 in odgovorite na nagradno vprašanje ter označite prijateljico, ki se bi nagrade razveselila. 

Splošni pogoji nagradne igre se nahajajho na tej povezavi.

Obvestila

Brezstična prevzemna mesta

Obveščamo vas, da smo v času zaprtja naših poslovalnic, ponovno organizirali brezstična prevzemna mesta. Na spodnjih lokacijah lahko prevzamete ali oddate izdelke in opremo, lahko vam uredimo tudi spremembo ali nadgradnjo storitev. Prosimo vas, da pred obiskom pokličete na telefonsko številko posameznega prevzemnega mesta.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?