Preimenovanje TV programov FOX

Uporabnike T-2 televizije obveščamo, da se bodo s 1. oktobrom TV programi FOX preimenovali v programe STAR.

S preimenovanjem FOX programov v STAR bodo programi še najprej prenašali najboljše akcijske, dramske in komične serije vodilnih studiev, vključno z najljubšimi oddajami gledalcev. Poleg programa FOX TV se bodo preimenovali še ostali tematski kanali: Program FOX Life bo odslej STAR Life, FOX Crime se bo imenoval STAR Crime, FOX Movies pa STAR Movies. Vsebina na omenjenih kanalih STAR tako ostaja na dobro znanem nivoju programov FOX, spreminja se zgolj vizualna podobo linearnih kanalov ter njihovo poimenovanje.

Programi STAR ostajajo vključeni v iste programske sheme kot doslej programi FOX: Programa STAR Channel in STAR Life bosta del programske sheme M, program STAR Crime bo vključen v programsko shemo L, v shemi XL HD pa boste našli program STAR Movies.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?