PREMIERA: serija Prehod

Ne zamudite premiere Prehod, 12.2.2019 ob 22:00. Akcijska drama, ki temelji na istoimenski izjemno uspešni knjižni trilogiji Justina Cronina je osredotočena na Projekt Noah, skrivno medicinsko ustanovo, kjer znanstveniki eksperimentirajo z nevarnim virusom, ki bi lahko vodil do odkritja zdravila za vse bolezni, vendar ima hkrati tudi potencial za izbris človeške rase.

Ko mlado dekle izberejo kot osebo, na kateri bodo testirali virus, zveznega agenta zadolžijo, da jo pripelje, a na koncu prevzame vlogo njenega nadomestnega očeta, ki je odločen, da jo bo zaščitil za vsako ceno - tudi ko začne Projekt Noah groziti, da bo sprožil nepredstavljivo apokalipso.

Prehod popolnoma uravnoveša razburljivo ogroženost in iskreno dramo.
Na eni strani imamo nevarni in nalezljivi virus, ki grozi, da bo uničil celotno človeštvo, po drugi strani pa neverjetno pristno in močno razmerje, ki je pravo jedro zgodbe.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?