Prenos podatkov v Evropski uniji

Od uredbe enotne evropske tarife za gostovanje, lahko uporabljamo tudi mobilne podatke, ki so vključeni v vaš mobilni paket v Sloveniji. Tako lahko vsak trenutek objavite najljubše fotografije na spletu. Vsak mobilni paket ima določeno omejitev pri doseženi določeni količini, a je podatkov vseeno dovolj za spremljanje dnevnih novic, objavo fotografij s potovanj na družabnih omrežjih in brskanje po spletu.

Od letošnje pomladi lahko vsi T-2 naročniki uporabljate tudi mobilno aplikacijo tv2go na območju EU, tako da smo letos lahko navijali za naše favorite svetovnega prvenstva v nogometu.

Povečali smo tudi količino prenosa podatkov v nekaterih paketih Brezčasni, naročniki pa lahko uživate ob uporabi LTE omrežja na Hrvaškem in v Grčiji.

Samsung Galaxy A6
Dve 16 MP kameri z bliskavico, profesionalne foto-funkcije na dlani. Fotografije lahko uredite v zgodbe ali jim dodelite ključne besede, da jih boste prihodnjič lažje našli.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Izkoristite sonce, v primeru slabega vremena pa si privoščite ogled vaših priljubljenih vsebin.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?