Prenovljeno pooblaščeno prodajno mesto T-2 v CityParku

Na pooblaščenem prodajnem mestu boste našli široko ponudbo fiksnih in mobilnih storitev za zasebno ali poslovno rabo. Sklenete lahko novo naročniško razmerje, spremenite ali nadgradite storitve na že obstoječem priključku ter naročite, kupite, prevzamete, vrnete ali zamenjate opremo.

Naročate lahko tudi izdelke iz T-2 Kluba. Poleg najnovejše ponudbe mobilnih telefonov lahko izbirate med več kot 3.000 izdelki, ki jih lahko kupite tudi na do 36 obrokov.

Za informacije in nasvet pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Sodobno opremljeni prostori obiskovalcem tako na enem mestu omogočajo vse potrebno za učinkovito in zabavno komunikacijo za dom, delo in prosti čas.

Prenovljeno prodajno mesto je odprto od ponedeljka do petka med 9.00 in 21.00 uro ter ob sobotah med 8.00 in 21.00 uro.

Veseli bomo vašega obiska!

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?