Programski shemi smo dodali televizijske programe Arena Sport

Danes smo v svojo programsko shemo uvrstili nov televizijski program Arena Sport, kar bo še posebej razveselilo slovenske ljubitelje športa. Ti bodo tako lahko v živo spremljali ligo NBA, vključno z našima košarkarskima junakoma Luko Dončićem in Goranom Dragićem, ligo ABA, tuje nogometne lige, tenis, rokomet in hokej, na sporedu pa bo tudi bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov.

Programi Arena Sport so naročnikom na voljo v HD resoluciji. Program Arena Sport 1 (programsko mesto 55) bo tako uvrščen v M, L in XL HD shemo, programi Arena Sport 2 (56), Agro TV (31), Toxic TV (119) in Balkan Trip (106) v L in XL HD shemo, Arena Esport (57) pa bo v XL HD televizijski shemi. Predvidoma v decembru pa bomo vključili še program Arena Fight.

Programi Arena Sport bodo prvotno največ pozornosti namenili košarki, predvsem ligi NBA in ABA, ki so ju gledalci močno pogrešali. Gledalci novih programov boste tako lahko do leta 2025 spremljali naša košarkarska junaka Luko Dončića (Dallas Mavericks) in Gorana Dragića (Miami Heat) ter seveda tudi vse ostale virtuoze na košarkarskem igrišču. Na Areni bodo NBA tekme predvajali vsak večer in tudi za vikend, ko so termini bolj prijazni slovenskemu občinstvu. Tekme Dallasa, Miamija in Denverja, za katere je med Slovenci še poseben interes, vsaj enkrat na teden, ostalo pa bodo veliki derbiji.

V paketu bo tudi ves spremljevalni program, kot so oddaje, intervjuji in vpogledi v zakulisje dogajanja. Poleg tega bodo gledalcem ponudili tudi prenose FIBA Lige prvakov ter švicarske, norveške, korejske in madžarske nogometne lige, pa tudi ligo MLS. V naslednjih tednih bodo prenašali Vzhodnoevropsko teniško prvenstvo, na sporedu pa bo tudi bogat nabor oddaj in celovečernih dokumentarnih filmov. Konec avgusta in v začetku septembra pa se pričenjajo tudi prvenstva v košarki in nogometu, ki so bila spomladi odpovedana. Zagotovljene imajo tudi pravice za vsa prihajajoča velika rokometna tekmovanja v moški in ženski konkurenci, hokejska svetovna prvenstva, v nogometni ponudbi pa so španski pokal, Liga MLS, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, švicarska liga, norveška liga, argentinska liga ... V sezoni 2021/2022 pa prihajajo še superzvezdniške nogometne okrepitve, saj bodo imeli na svojih programih vsaj dve izmed nogometnih lig velike evropske peterice.

Prepričani smo, da bomo zadovoljili širok spekter okusov uporabnikov. Programsko shemo sicer nameravamo nadgrajevati in jo bogatiti tudi v prihodnje. S tem potrjujemo našo dolgoročno zavezo, katere cilj je, da uporabnikom naših storitev zagotavljamo kakovostne in priljubljene vsebine različnih žanrov ter nadgrajujemo njihovo uporabniško izkušnjo.

Novosti

Top model meseca julija - LG K51s

Nastopilo je poletje in po napovedih sodeč, nam vročine ne bo manjkalo. Za osvežitev smo pripravili nov TOP model meseca – LG K51s, ki je na globalni trg prišel šele konec letošnjega aprila. Telefon se ponaša z lastnostmi, ki jih zadnje čase iščemo pri nakupu novega modela - z dobro baterijo, ogromnim zaslonom in s kar štirimi kamerami.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?