Prva polovica februarja na T-2 TV

Mesec februar nam poleg obilice zimskih športov prinaša tudi največji slovenski kulturni praznik - Prešernov dan, ki ga obeležujemo 8. februarja. Da bo praznik zares minil v znamenju kulture, bo v videoteki med 7. in 12. februarjem na voljo kategorija Slovenski filmi. Brezplačno si oglejte TOP film meseca in preverite še ostala priporočila za ogled do sredine februarja.

Slovenski filmi ob kulturnem prazniku

Kultura je ena izmed največjih človeških vrednot, zato smo mnenja, da se moramo v tem hitrem tempu življenja zavedati pomena kulture ter jo znati ohranjevati. Za vse naše uporabnike smo tokrat pripravili novo kategorijo »Slovenski filmi«. Nabor slovenskih filmskih uspešnic si v videoteki lahko ogledate od 7. do 12. februarja po ceni le 0,99 € na ogled. Ker smo v teh časih prikrajšani kulturnih dogodkov in gledaliških predstav, namenite kanček pozornosti kulturi in umetnosti in si privoščite maraton slovenskih filmov v družbi T-2 televizije.  

*videoteka bo dostopna med 7. in 12. 2. 2022.

TOP FILM MESECA

V februarju si brezplačno oglejte komedijo Vojna z dedkom. Osnovnošolec Peter je navdušen, ko izve, da bo njegov dedek Ed prišel živet v družinsko hišo. Ko pa se dedek preseli v njegovo sobo, sam pa mora na grozljivo podstrešje, mu ne preostane drugega, kot da dedku napove vojno, da svojo sobo dobi nazaj. S pomočjo prijateljev se Peter domisli neverjetnih načrtov, kako bi dedka, ki ga ima seveda rad, prisilil, da mu sobo enostavno preda. A dedek je bolj žilav, kot je videti. Namesto da bi popustil, dedek skuje načrt za maščevanje.

HBO GO

Ljubiteljem HBO vsebin priporočamo ogled naslednjih naslovov:

Volčja vzgoja - V drugi sezoni se androida mati in oče s šestimi človeškimi otroki pridružita novoustanovljeni koloniji v skrivnostnem tropskem območju. To je šele začetek težav, ki se stopnjujejo z grožnjami materinega naravnega sina o izumrtju človeške rase. Bo mati sposobna zaščititi svojega sina ali ga bo primorana ubiti? So tako imenovani stroji sploh sposobni čustvene rasti? Vse odgovore boste našli v drugi sezoni serije, ki bo premierno predvajana 3. 2. na HBO GO.

Rango - hišni kameleon, ki je vedno na preži za akcijo in pustolovščino. Domači kameleon Rango se po prometni nesreči znajde v puščavi v kateri primanjkuje vode. Navkljub vsem oviram, ki mu pridejo naproti, se poda na lov za vodo in tako postane junak. Premiera risanega filma bo 5. 2. na HBO;

Kralj Richard - biografski film spremlja življenje očeta Richarda Williamsa, ki želi svoji dve hčerki Sereno in Venus spremeniti v profesionalni teniški igralki. Bo Richardu uspelo najti profesionalnega trenerja za svoji hčerki? Premiera filma bo 6. 2. na HBO;

Genialna prijateljica (dve epizodi) - Elena Greco je zdaj starejša ženska, ki odkrije, da je izginila najpomembnejša prijateljica v njenem življenju, Raffaella »Lila« Cerullo. Avtorica, zaprta v hišo, polno knjig, začne pisati zgodbo o svojem in Lilinem burnem prijateljstvu. Bo uganka o izginotju dobila svoj konec? Premiero prvih dveh epizod si lahko ogledate 7. 2. na HBO;

Zloben - grozljivka govori o ženski, ki jo obdajajo vizije umorjenih ljudi. Te vizije vse bolj ovirajo njeno normalno življenje, detektivi pa so nad njenimi zgodbami zmedeni. So tej nasilni umori plod njene domišljije ali se vse to dogaja v resničnem življenju? Premiero grozljivke si oglejte 11. 2. na HBO;

Varuj mi ženo - akcijska kriminalna komedija »Krij mi hrbet« je dobila nadaljevanje. V tej zgodbi, se bo v glavnih vlogah slavnima Samuelu L. Jacksonu in Ryanu Reynoldsu pridružila morilčeva žena Salma Hayek, ki ju bo skušala združiti. Premiero si oglejte 13. 2. na HBO;

Fall river - dokumentarec, ki vas popelje skozi potovanje umorov, ki jih je izvedel satanski kult. Čez dvajset let se glavni preiskovalec znova loti preiskave skrivnostnih primerov, potem ko opazi veliko nedoslednosti v postopkih reševanja le teh. Premiere vseh štirih epizod so že na voljo na HBO GO.

Ste vedeli, da v marcu prihaja nova platforma HBO Max? Več o novosti si lahko preberete tukaj: https://www.t-2.net/novice/v-slovenijo-prihaja-hbo-max

VIASAT HISTORY in VIASAT NATURE

Programa z vrhunsko dokumentarno vsebino sta polna razburljivih zgodovinskih skrivnosti in neverjetnih zgodb iz sveta narave. Oba programa sta del programskih shem L in XL HD.

Izgubljena trojanska mesta - akcijska vojna zgodba govori o končnem uničenju starodavnega mesta Troja. Trojanska vojna velja za enega največjih dogodkov v grški mitologiji, ki pa so jo kot mit stoletja zavračali. Bodo raziskovalci uspeli razvozlati sledi, ki so skrite v zakladih? Dokumentarni film bo premierno predvajan 6. 2. na Viasat History

Mesec umorov - serija govori o šokantnih umorih, ki so se zgodili skozi stoletja na vseh koncih planeta. V njem bo moč videti najbolj temačne in grozljive umore, kar jih je svet kdaj spoznal. Vznemirljiva in skrivnostna dogajanja si lahko ogledate vsak delovnik od 7. 2. na Viasat History.

Zgodovina nerešenih primerov - skrivnostna kriminalna serija nam postreže s presenečenji in preobrati najbolj skrivnostnih  umorov, ki so se zgodili skozi zgodovino. S pomočjo sodobnih forenzičnih in arheoloških metod bodo raziskovalci zopet raziskali razvpite primere nenavadnih smrti. Znanstveni dokumentarec si lahko ogledate vsak delovnik zvečer od 7. 2. na Viasat History.

Dežela Surikat: Vzpon dinastije - glejte limonado z malce drugačno noto. Glavni protagonisti so namreč visoki le 30 centimetrov, živijo v brlogih pod zemljo ter se prehranjujejo s črvi, žuželkami in kuščarji. Dokumentarna serija nadaljuje dramatično sago o treh družinah surikat v puščavi Kalahari, katerih člani so potomci legendarne matriarhinje Flower. Glejte vsak ponedeljek zvečer od 7. 2. naprej na Viasat Nature.

Mussolini: Fašistični cesar - zgodovinski dokumentarec govori o voditelju italijanske fašistične stranke Benita Mussolinija, ki raziskuje mehanizme fašistične moči, čaščenja nasilja in politične represije, ki so Italijo vodili v katastrofo. Premiera vojnega dogajanja bo 12. 2. na Viasat History.

Vulkanske sobote - skozi zgodovino so vulkanski izbruhi opustošili velikanska območja in uničili celotne populacije. To lahko naredijo vedno znova in znova. Ali se lahko pred njimi zavarujemo s pomočjo sodobne tehnologije? Neverjetno raziskavo zgodovine, nevarnosti in skrivnosti najbolj eksplozivnih in nevarnih vulkanov na svetu, lahko spremljate vsako soboto od 12. 2. naprej na Viasat Nature.

Supervulkan Yellowstone - znanstveni dokumentarec govori o največji naravni grožnji za naš planet. Pod površjem se skriva ognjena zver, ki lahko s svojo močjo sproži vsesplošni kaos po svetu  - supervulkan. Njegov izbruh bi naredil ogromno škode in terjal milijone življenj. Kako verjeten je njegov izbruh in kakšno škodo bi lahko naredil v našem modernem svetu si oglejte od 12. 2. dalje na Viasat Nature.

TV 1000

Oglejte si filmske uspešnice na programu TV 1000, ki je že vključen v programske sheme M, L ter XL HD:

Gospa Brown - zgodovinska drama govori o kraljici Viktoriji, ki se po smrti moža zavije v globoko žalost. Premagovanje žalosti premaga s pomočjo Škota Browna, ki ji služi kot spremljevalec pri jezdenju konja. Kaj kmalu se kraljica zave, da je v njem našla velikega zaupnika in osebo, ki jo obožuje. Vendar brez zapletov tudi v tej zgodbi ne bo šlo. Razplet zgodbe si oglejte 6. 2. na TV 1000.

Stari, rad te imam - romantična komedija, ki pa pravzaprav ni kot vse klasične romantične komedije. Peter Klaven je uspešni nepremičninski agent, ki ob zaroki s svojim dekletom spozna, da nima priče za svojo poroko. Kmalu mu pot prekriža karizmatični Sydney s katerim navežeta prav poseben stik. Zgodba se zaplete, ko začne zaradi njunega odnosa trpeti Petrova zveza z Zooey. Bo trojici klub vsemu uspelo živeti srečno do konca svojih dni? Komedijo si oglejte 6. 2. na TV 1000

Šefova hčerka - mladi Tom dobi ponudbo, da pazi šefovo vilo. Ponudbo takoj zagrabi, saj se želi s tem na eni strani približati svojemu šefu, še posebej pa njegovi privlačni hčerki v katero se zaljubi. Ker pa vse ne steče tako gladko, kot si je predstavljal Tom, mu grozi izguba službe in morda celo izguba dekleta svojih sanj. Pa se bo zgodba vseeno srečno končala? Premiera bo 7. 2. na TV 1000.

Valentinovo - film z zvezdniško igralsko zasedbo sledi ljubezenskim prigodam desetih ljudi, ki v kaotičnem Los Angelesu vsak na svoj način doživljajo praznik zaljubljencev. Nepričakovane skrivnosti ljubezni si oglejte 8. 2. na TV 1000.

Čez 30 in še pri tastarih - Tripp, očarljiv 35-letnik, se doslej nikakor ni uspel pripraviti do tega, da bi se odselil od staršev, zapustil gnezdo, odšel na svoje. Starša zato najameta osebo, ki bo sina spravila od hiše. Razplet zgodbe si oglejte 12. 2. na TV 1000.

Hugo - zgodba govori o siroti, ki živi na pariški železniški postaji. Skupaj s pogumno punco Isabelle se odpravita na dogodivščino z namenom, da najdeta vzrok izginotja njegovega očeta. Dramski film bo na voljo 13. 2. na TV 1000.

EPIC DRAMA

Napete serije in odlične filme boste našli tudi na programu Epic Drama, ki je že vključen v programski shemi L in XL HD.

Gospodična Marple - v četrti sezoni gospodična Jane Marple preiskuje skrivnostne smrti in odkrije resne zločine. Jane preiskuje družinsko dramo in rivalstvo med sorojenci, ki se konča s smrtjo poslovneža in njegove žene, kasneje pa se mora zanesti na svoje poznavanje človeškega vedenja, da bi razkrinkala morilca v dvorcu družine Savage. Premiera bo 5. 2. na EPIC DRAMA

Želimo vam veliko zabave ob ogledu T-2 TV!

 

Zabava

V Slovenijo prihaja HBO Max

8. marca v Slovenijo prihaja popolnoma nova platforma predvajanja video vsebin HBO Max, ki ponuja novo gledalsko izkušnjo ter vrhunsko zabavo znanih produkcijskih hiš kot so Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original. HBO Max bo nadomestil obstoječo HBO GO platformo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?