Radio Aktual odslej tudi kot televizija

Vsak voditelj radia Aktual bo po novem še bližje, vse od jutra do večera kar v vaši dnevni sobi.

Od danes lahko program na Aktualu spremljate tudi v sliki. Končno lahko svoje najljubše voditelje tudi vidite. Hkrati pa lahko vsako skladbo, ki se vrti na Aktualu, odslej gledate v videospotu. Najbolj priljubljeni izvajalci, kot so: Oliver, Ivan, Mario, Daniela, Mišo, Dražen, Severina, Tereza in ostali, so samo en klik stran.

Kliknite na TV Aktual in se prepustite radijsko-televizijski revoluciji! Aktual TV najdete pod številko 20, vsebine pa lahko gledate tudi preko mobilne televizije T-2 tv2go.

Uporabniki televizije na koaksialnem omrežju morajo za vklop omenjenega programa poklicati na številko 064 064 064, vklop bomo uredili brez stroškov. Program Aktual TV v programski shemi nadomešča program BOOM TV.

Obvestila

Ugodnejše gostovanje v BIH preko operaterja Eronet

Uporabnike T-2 mobilne telefonije obveščamo o ugodnejši ceni gostovanja v Bosni in Hercegovini preko omrežja operaterja Eronet, ki velja s 1. marcem 2023.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?