Reševalni motor bomo podarili že 2 meseca predčasno

Letošnja akcija T2 ❤ življenje je v začetku junija doživela manjši zasuk. Reševalni motor, ki smo ga ljubljanski reševalni ekipi želeli podariti v sredini septembra, je že v izdelavi in bo na cesti v najkrajšem možnem času.

Izdelava reševalnega motorja je sicer dolgotrajen proces, saj je potrebno “osnovo” dodobra nadgraditi. Trenutno se motor nahaja pri Motoličarju, za kar smo še posebej hvaležni lastniku Branetu, ki je stopil v akcijo in bo prihodnji teden že prebarval motor v značilno rumeno barvo.

Vse skupaj bosta spremljala tudi naša akrobata Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, ki vas bosta v prihodnjih mesecih osveščala tudi o varni vožnji. Predvsem o vožnji brez uporabe telefona.

Sreča v nesreči

 

Do sprememba osnovnega načrta je prišlo 5. junija, ko se je reševalec na motorju težje ponesrečil na križišču Slovenske in Dunajske ceste. Reševalec je sicer v stabilnem stanju in okreva po poškodbi, žal pa je svojo pot zaključil reševalni motor, ki smo ga že tako ob koncu reševalne sezone na dveh kolesih nameravali zamenjati s T2  življenje motorjem.

To pomeni, da imajo v največji sezoni ljubljanski reševalci v tem trenutku na voljo le dva motorja, kar je za tako veliko področje absolutno premalo in naša zaveza je, da novi motor na ceste spravimo v rekordnem času.

Seveda smo skupaj z našimi partnerji, katerim se iz srca zahvaljujemo, takoj stopili v akcijo in kot že rečeno, je motor v začetni fazi priprave. O vsem skupaj vas bomo seveda še obveščali, vas pa vabimo na naša družbeni omrežji Facebook in Instagram, kjer ne boste zamudili ničesar.

Naj spomnimo, da smo z akcijo T2 življenje pričeli že v letu 2018, ko smo reševalni motor podarili mariborskim reševalcem. V svojem prvem letu je opravil 112 voženj, prevozil več kot 2200 kilometrov in pomagal rešiti človeška življenja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?