Skupaj navijajmo za naše košarkarje!

Dogajanje na parketu bo prihodnje dni nedvomno zelo napeto, naše barve pa bosta zastopala tudi najboljša košarkarska zvezdnika tega trenutka - Luka Dončić in Goran Dragić.

Bodo fantje uspešno branili zlato, ki so ga osvojili 2017? Skupaj stiskajmo pesti za naše košarkarje!

Evropsko prvenstvo v košarki 2022 bo potekalo od 1. do 18. septembra 2022. Tekme bodo gostile Češka, Gruzija, Italija in Nemčija, kjer bodo potekale tekme skupine B, kamor sodi tudi  Slovenija. Ostale države skupine B so Litva, Madžarska, Bosna in Hercegovina, Nemčija ter Francija. Prenosi košarkarskih tekem EuroBasket 2022 bodo v živo na kanalih POP TV in Kanal A, vse tekme ter njihove posnetke pa si lahko ogledate tudi na VOYO.

Spored tekem:

1. september

Že prva tekma prvenstva bo za Slovenijo zelo pomembna, saj se bodo naši košarkarji pomerili z litovskimi reprezentanti, ki imajo z našo izbrano vrsto še neporavnane račune z olimpijskih kvalifikacij. Tekma bo na sporedu 1. septembra ob 17.15.

3. september

Po dnevu premora Slovenijo 3. septembra ob 20.30 čaka že druga tekma v skupini B - tekma z Madžarsko.

4. september

Sledila bo tekma z reprezentanco Bosne in Hercegovine, ki bo 4. septembra ob 17.45.

6. september

Po dnevu premora 6. septembra ob 20.30 sledi tekma z eno izmed gostiteljic prvenstva - Nemčijo.

7. september

7. septembra sledi zadnja tekma Slovenije v skupini B. Ob 17.15 se bo pomerila s Francijo, ki bo za našo ekipo najverjetnjeje najbolj napeta.

Izločilni del Evropskega prvenstva v košarki 2022 bo potekal od 10. do 18. septembra. Spored naslednjih tekem slovenske reprezentance še ni znan, saj je ta odvisen od uvrstitve v skupini ter od uvrstitev ekip v drugih skupinah.

Naročite VOYO
Glejte več kot 15.000 ur športnih prenosov, ekskluzivnih domačih in tujih serij, filmov in resničnostnih šovov, naslednje 3 mesece že za 2000 T in brez dodatnih plačil.
Novosti

Povečali bomo internetne hitrosti na optičnem omrežju

Ob pričetku novega šolskega leta bomo povečali hitrosti na optičnem omrežju za rezidenčne uporabnike in tako zagotovili bistveno hitrejše prenose v pritočni smeri (do uporabnika - download) in večinoma tudi v odtočni smeri (od uporabnika - upload). Spremembe bodo s 1. septembrom veljale tako za storitve dostopa do interneta v samostojni kot tudi v paketni FTTH ponudbi. Preberite več.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?